Nevesta po smrti snúbenca svadbu nezrušila, presunula ju na cintorín. Jej fotky vás dojmú

Jessica Padgett a Kendall James Murphy plánovali svadbu dlho dopredu. Potom sa však stalo niečo, čo veci navždy a nezvratne zmenilo. Murphy, ktorý sa živil ako hasič, vyšiel v novembri 2017 k jednému naliehavému prípadu autonehody.

Bežal si do auta pre svoju uniformu, keď v tom ho autom zrazil iný kolega, Colby Blake. Následné testy ukázali, že bol opitý. Nezvládol svoje vozidlo a narazil ešte do troch ďalších áut.

Svadba medzi milujúcim párom sa tak nikdy neuskutočnila. To však Jessica nedokázala akceptovať. Cítila, že bol Kendall James jej životnou láskou a chcela tú lásku spečatiť nejakým veľkým gestom.

Rozhodla sa teda, že si ho vezme aspoň symbolicky. Svadbu usporiadala rovnako, namiesto kostola sa však hostia a príbuzní presne v pôvodne plánovaný dátum zišli na cintorín.

 

Dojemný osud mladej ženy pohol s mnohými ľuďmi, ktorí odvtedy galériu na internete videli. Niektorí ženu chváli za veľkú odvahu, s akou do niečoho podobného išla.

Objavujú sa však aj kritické hlasy, ktoré žene zazlievajú, že pozornosť strháva hlavne na seba. Prezrite si ju tiež a urobte si svoj názor sami:

 

 

 

(Image: Loving Life Photography)

(Image: Loving Life Photography) (Image: Loving Life Photography)(Image: Loving Life Photography)

zdroj:mirror.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nevesta po smrti snúbenca svadbu nezrušila, presunula ju na cintorín. Jej fotky vás dojmú”