Nový diel seriálu Pumpa prinesie aj scénu s Igorom Matovičom

V novom komediálnom seriáli Pumpa, ktorý režíruje Peter Begányi, sa objaví bývalý premiér Slovenskej republiky – Igor Matovič.

Seriál je reakciou na aktuálne udalosti predošlého týždňa cez trojicu svojských postáv a to cez predavača Mickeyho, štamgasta Jariho a taxikára Dana, ktorého stvárňuje Dano Heriban.

Dano privítal lídra strany OĽaNO na pumpe slovami: ,,Už len ty si tu chýbal.“

Minister Matovič prezradil, že nikdy o živote herca nesníval. Dokonca si nevie ani len predstaviť, že by túto prácu vykonával profesionálne. Pre Nový Čas s úsmevom prezradil:

,Neviem si zapamätať texty, aj keď mi niekto povie, čo mám povedať, tak to nepoviem. Hercom by som nemohol byť.“ Rovnako ako po všetkom, aj po odvysielaní Pumpy očakáva, že sa stretne s nemilosrdným hejtom.

Jeho herecký výkon bol veľkou improvizáciou, nakoľko sa texty neučil naspamäť. Texty si vraj letmo preletel cestou na natáčanie v aute.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Nový diel seriálu Pumpa prinesie aj scénu s Igorom Matovičom”