Tajomstvo Willa Smitha: bol hip-hopovou hviezdou, udržal si manželstvo po podvádzaní a zmeškal šancu hrať v Matrixe či Supermanovi

Hneď ako dorazil do Hollywoodu, mladý Will Smith oznámil, že sa stane hviezdou. 25. septembra mal 53 rokov a určite sa zhodneme na tom, že mal pravdu. A hoci v posledných rokoch málokedy poteší fanúšikov kvalitnými projektmi, v jeho filmografii je veľa vynikajúcich filmov.

Prečítajte si zaujímavé informácie týkajúce sa nielen jeho dlhoročnej kariéry, ale aj osobného života.

Vzťah s otcom

Rodičia budúceho herca sa rozviedli, keď mal 13 rokov. Jeho otec bol podnikateľ, ktorý v obchodoch inštaloval chladničky. Bol to on, kto výrazne ovplyvnil povahu syna, naučil ho byť odvážnym a vždy sa snažiť ísť vpred. Malý spolu dobrý vzťah, išiel si k nemu po radu, ak potreboval urobiť dôležité rozhodnutie.

„Môj otec je prísny, ale nie tyran. Vždy mi vedel ukázať, kde sú moje hranice. Stačilo, aby sa na mňa pozrel a naznačil: „Ešte jeden krok a budem sa hnevať,“povedal Will Smith.

Hudobná kariéra

Možno ste to vedeli, možno nie, ale prvýkrát sa o Willovi Smithovi začalo hovoriť ako o rapperovi. V 80. rokoch bol jeho duet s Jeffom Townesom DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince veľmi populárny. Spoločne vydali dva plnohodnotné albumy, ktoré sa predali v značnom počte. Dokonca sa im podarilo získať Grammy.

Princ z Beverly Hills

Keď si producenti všimli populárneho rappera, rozhodli sa pre neho vytvoriť celý seriál. Mimochodom, názov má svoje opodstatnenie. Faktom je, že Will mal od detstva prezývku Prince. Bol tak pomenovaný pre svoje vodcovské vlastnosti a schopnosť vyslobodiť sa z akýchkoľvek problémov iba vďaka svojmu šarmu. Práve tento seriál urobil z Willa obľúbeného herca. Až neskôr, keď prestal byť idolom tínedžerov, začal účinkovať v rôznych filmoch.

Zameškané príležitosti

Will Smith je jedným z držiteľov rekordov. Zanechal obrovské množstvo kultových rolí a často v prospech úplne neúspešných projektov. Preto odmietol hlavnú úlohu vo filme „Matrix“, a uprednostnil film „Wild Wild West“. Mohol by tiež hrať Supermana v „Superman sa vracia“, čo bolo tiež dobre hodnotené filmovými kritikmi. A jedným z posledných významných prekvapení je odmietnutie role v „Divoký Django“ od Quentina Tarantina. Smithovi sa nepáčilo, že hlavnou myšlienkou príbehu bola pomsta, nie láska, a Tarantino odmietol zmeniť scenár.

„Keanu sa pre túto úlohu narodil. Keď pozerám film a vidím obraz, ktorý vytvoril, stokrát si pomyslím: „Zničil by som všetko,“ povedal Will neskôr o Matrixe.

Nezvyčajné manželstvo

Herec si užíva rodinné šťastie so svojou dlhoročnou priateľkou Jadou Pinkettovou. Dvojica vyhlásila, že ich vzťah možno považovať za slobodný a nevadí im, ak by si niekto našiel „bokovku“. V praxi sa však ukázalo, že je ťažké sa s tým vyrovnať. Po sérii románikov sa ich manželstvo otriasalo v základoch a pár bol pripravený na rozvod, ale napriek tomu sa pokúsili ostať spolu. S pomocou psychoterapeutov a vzájomnej nekonečnej trpezlivosti zostali rodinou. Teraz už preferujú klasické tradičné manželstvá.

Automobilový nadšenec

Veľká garáž u celebrít nie je žiadnym prekvapením. Will Smith však zbiera autá z nejakého dôvodu, každé auto si vyberá osobne a neustále ho používa. Herec takmer nikdy nevyužíva služby vodičov a mechanikov, radšej sa osobne stará o autá a, jazdí na nich sám. Jeho zbierka síce nie je taká veľká ako jeho kolegov, ale každé auto slúži na iný účel. Dokonca má aj plnohodnotný mobilný dom.

Jeho meno už možno nebude lákať ľudí do kín, no aj napriek tomu zostáva veľkým profesionálom vo svojej brandži. Jednoducho nemal šťastie na filmové projekty a ostáva len dúfať, že príde rola, kedy preukáže, že na to stále má.

 

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Tajomstvo Willa Smitha: bol hip-hopovou hviezdou, udržal si manželstvo po podvádzaní a zmeškal šancu hrať v Matrixe či Supermanovi”