Váš osud je zapísaný v poslednom čísla vášho roku narodenia. Pozrite sa, čo vám vyšlo

Podľa starobylého čínskeho kalendára, na ktorom je postavený aj východný horoskop, vládne Zemi 5 základných prvkov – Zem, Oheň, Strom, Voda a Kov.

Astrológovia sú presvedčení, že tieto prvky majú silný vplyv nielen na prírodu, ale aj na povahu človeka. Určujú jeho mentálne nastavenie, návyky a preferencie.

V akom roku ste sa narodili? Vezmite si posledné číslo zo svojho roku a zistite o sebe niečo nové!

Toto sú elementy, ktoré zodpovedajú vášmu číslu:

Zem – 8,9

Ľudia s elementom Zeme sú spoľahliví a trpezliví. Zemské sily im dodávajú zodpovednosť voči svojim blízkym. Majú mnoho ambícií, no neraz sa stane, že podliehajú akými ideálom.

Ich intuícia je na vysokej úrovni. Ostatní ľudia sa im snažia vyrovnať a dôvodom nie sú len ich vyvinuté morálne a etické hodnoty. Títo ľudia si cenia etiku a disciplínu, tiež vedia, ako s rozumom využívať svoje vlastné zdroje.

Ľudia v znamení Zeme majú pozitívny vzťah s peniazmi. Vedia vidieť mnoho vecí z hľadiska ich vlastnej perspektívy. V citoch sú skôr rezervovaní, no aj oni potrebujú cítiť lásku blízkeho človeka.

„Pozemšťania“ neradi skúšajú nové veci, preto od nich ani nečakajte, že sa s vami vydajú na dobrodružstvo okolo sveta. Sú obdobia, kedy bývajú krutí a tvrdohlaví. Chcú mať všetko pod kontrolou a dopredu ich ťahá len predstava vlastného obohatenia.

Oheň – 6,7

Ohniví ľudia sa vždy hrnú do nových dobrodružstiev a nikdy neodmietnu objavovať niečo nepoznané. Sú to veľmi aktívni a energickí ľudia s vynikajúcimi vodcovskými vlastnosťami: milujú súťaženie a vyhrávanie.

Sú atraktívni, nemajú radi samotu a radšej sa budú obklopovať ľuďmi, ktorí nedokážu byť dlhú dobu na jednom mieste. Okrem toho majú dobré vzťahy so svojou rodinou a rodinné puto je pre nich mimoriadne dôležité.

Vyznačujú sa vysokým sebavedomím, sú inteligentní, priateľskí, rozhodní a vynikajúci rečníci.

Nevýhodou týchto ľudí je ich agresivita a nadmerná túžba dosiahnuť cieľ akýmkoľvek spôsobom. Navyše sú príliš emotívni a nemajú takmer žiadnu trpezlivosť.

Strom – 4,5

Ľudia narodení pod záštitou Stromu sú mimoriadne veľkorysí. Pevne dodržujú vlastné princípy, radi skúmajú svet a analyzujú informácie. Vyznačujú sa tiež nezvyčajným zmýšľaním.

Sú fanúšikmi umenia a tvorivosti, to sa neraz prejaví vo všetkom, čo chytia do ruky. Sú pracovití a vždy si pre seba hľadajú nejaký druh zamestnania. Snažia sa neustále pracovať  a veria, že práca je najlepším využitím ich síl.

Sebavedomie je jednou z ich najlepších vlastností. Sú vďační za všetko, čo majú a nesnažia sa hnať za nadbytkom, hoci ich sféra záujmov je rozsiahla a rôznorodá.

Ich možnou nevýhodou je márnotratnosť. Hrešia tým, že si na seba berú viac úloh než dokážu zniesť a preto sú v práci neraz vyťažení. Tým nepomáhajú ani sebe, ani svojmu zamestnávateľovi. Inými slovami, títo ľudia by sa mali naučiť nastavovať limity a správne si nastaviť svoje vlastné sily.

Voda – 2,3

Títo ľudia sú očarujúci, citliví a majú obrovskú empatickú schopnosť. Sú veľmi flexibilní, vedia ísť s davom a okrem toho sú mimoriadne kreatívni.

Majú úžasnú predstavivosť a neboja sa ju použiť. Medzi týmito ľuďmi je mnoho vynikajúcich filozofov a mysliteľov. Majú ideálne komunikačné schopnosti a dokážu byť veľmi presvedčiví.

Taktiež je nutné upriamiť pozornosť na vynikajúce schopnosti v oblasti diplomacie. Sú intuitívni a dokážu si všimnúť to, čo uniká pozornosti iných ľudí. Sú to dobrí organizátori a rovnako dobrí umelci, ktorí si môžu všimnúť talenty ľudí okolo nich a pomôcť im rozvíjať sa.

Na druhej strane dokážu byť tajomní, neúprimní a tajnostkárski. Okrem toho sa u nich objavuje tendencia na manipulovanie ľudí. Vždy sa snažia hľadať tú najjednoduchšiu cestu, keďže sa od ostatných odlišujú svojou pasivitou voči určitým veciam.

Kov – 0,1

 

„Kovoví“ ľudia sú huževnatí, nezávislí a samostatní – to sú ich silné charakteristické vlastnosti. Majú sa radi, no zároveň vedia, ako sa starať a rešpektovať ostatných ľudí. Vo väčšine prípadov sú zdržanliví, no aj s tlakom vonkajšieho okolia vedia aktívne a neochvejne obhajovať svoje názory.

Zástupcovia tohto kovového elementu sa usilujú o poriadok a uprednostňujú rovnováhu a čistotu v každom zmysle slova. Vyznačujú sa spoľahlivosťou a rozhodnosťou, aj keď niekedy sa držia o najďalej od všetkých a nesnažia sa byť súčasťou davu.

V okamihu kedy zistia čo hľadajú a chcú, potom im ich odhodlanie môžu mnohí len závidieť, pretože prekážky a zlyhania ich nikdy nevystrašia. Nemajú strach z osamelosti a jediné čo od spoločnosti chcú, je uznanie ich úspechov.

Medzi ich nedostatky možno zaradiť pravidelnú impulzívnosť. Vedome či podvedome chcú byť vlastníkmi luxusných vecí, peňazí a moci. Neraz vedia ukázať akí sú tvrdohlaví a aké majú neopodstatnené chovanie.

Cítite nejaké prepojenie s vaším elementom?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Váš osud je zapísaný v poslednom čísla vášho roku narodenia. Pozrite sa, čo vám vyšlo”