Žena schudla 59 kilogramov vďaka zmene týchto 5 návykov. PRITOM JE TO TAK JEDNODUCHÉ

Vlastný život, ktorý si Kiah Twisselman zmenila, inšpiroval mnohých na celom svete. Kiah, ktorá pochádza zo San Luis Obispo v Kalifornii, sa snažila schudnúť dlhé roky, no dlhodobých výsledkov sa nikdy nedočkala. Po rokoch nepodarených diét však dokázala schudnúť neuveriteľných 59 kilogramov za jeden rok.

Táto životná zmena sa jej podarila vďaka zmene 5 návykov v jej každodennom živote.

Teraz sa Kiah rozhodla pomáhať ostatným uvedomiť si, že dokážu všetko, čo si zaumienia.

Stala sa koučkou a jedným z jej motivačných tvrdení je aj to, že treba byť netrpezlivý a nechcieť vidieť výsledky veľmi rýchlo. Každý, kto chce schudnúť, by si mal vytvoriť zdravý životný štýl, ku ktorému sa strata kíl dlhodobo viaže.

Táto pozoruhodná žena vyrozprávala svoj príbeh transformácie svojho tela podelila sa o to, ako prekonala prekážky, ktoré jej stáli v ceste. Dúfame, že vám bude jej príbeh rovnako užitočný ako nám!

 

K rozhodnutiu, kvôli ktorému chcela Kiah zmeniť životný štýl a schudnúť, došlo pri lete z Kentucky do Arizony. Keď si sadla na svoje miesto v lietadle, všimla si, že sa tam už takmer nezmestí. Musela požiadať o predĺženie bezpečnostného pásu, aby sa ubezpečila, že bude cestovať bezpečne počas celého letu.

Zhodou okolností mala pri sebe knihu Rachel Hollis – Dievča, umy si tvár.

Bola to práve Hollisova kniha, ktorá Kiah „prebudila zo sna“. Tiež ju priviedla k pochopeniu, že na dosiahnutie svojho cieľa musí mať 100% vôľu.

Dvadsaťpäťročná žena vtedy cítila, že je čas prestať trápiť vlastné telo a prevziať zodpovednosť za svoje činy. Kiah prezradila: ,,Vedela som, že je čas prestať byť obeťou svojich rozhodnutí a prevziať zodpovednosť za svoje činy, aby som si mohla sama vybudovať život, aký som naozaj chcela.“ 

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kiah Twisselman – Coach Kiah (@kiah_twisselman),

Od detstva bojovala so svojou váhou. Rovnaký problém mali aj jej rodičia. Niekedy mala pocit, že je beznádejné zmeniť sa, a že je predurčená na to, aby mala do konca života nadváhu. Aj z dôvodu takéhoto rodinného prostredia si bola vedomá, že jej hrozí vysoké riziko cukrovky a srdcových chorôb. Stále si nebola istá, či s tým môže niečo urobiť. Navyše, bolo pre ňu nesmierne náročné, vyrovnať sa s bežnými vecami, ktoré chcela v živote robiť.

,,Moja váha ma obmedzila v mnohých ohľadoch – fyzicky aj psychicky. Nemohla som sa rozhodnúť, že nebudem robiť veci, ktoré sa mi páčili – napríklad ísť k jazeru alebo na pláž s priateľmi a rodinou, pretože som sa cítila trápne, keď ma ostatní videli v plavkách, “povedala nám.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kiah Twisselman – Coach Kiah (@kiah_twisselman),

Kiahi netrvalo ani jeden rok, kým schudla neuveriteľných 59 kíl. Nie vždy to však išlo hladko …

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kiah Twisselman – Coach Kiah (@kiah_twisselman),

Kiah prezradila, že boli týždne, keď schudla viac ako očakávala a naopak, boli aj také, kedy neschudla ani jeden gram, či také, kedy dokonca pribrala. Práve z toho dôvodu tvrdí, že bez ohľadu na krátkodobé výsledky, je potrebné a veľmi dôležité udržať si pozitívny prístup. Je to jeden zo spôsobov prekonávania prekážok.

,,Bolo veľa okamihov, keď som mal chuť vzdať to. Prežívanie podobnej prekážky počas cesty môže byť veľmi skľučujúce. Musela som si stále pripomínať, čo chcem dosiahnuť a že to dosiahnem bez ohľadu na to, ako dlho mi to bude trvať,“ povedala Kiah.

Každá cesta začína prvým krokom

Toto je 5 denných návykov, ktoré zmenili Kiahin život:

  • Vstávajte sa o hodinu skôr ako obvykle a venujte tento čas sebe.
  • Uistite sa, že sa každý deň pohybujete najmenej 30 minút.
  • Vzdajte sa každého jedla, ktoré nie je pre vaše telo prospešné.
  • Pite dostatočné množstvo vody pre vašu telesnú kategóriu.
  • Každý deň si napíšte 10 vecí, za ktoré ste vďační.

„Dodržiavanie týchto jednoduchých návykov mi pomohlo vytvoriť pevný základ pre nový a zdravý životný štýl. Postupovanie detskými krokmi môže pomôcť každému vystúpiť na najvyššiu horu bez toho, aby zlyhal,“ uviedla.
Jej rodina a priatelia boli počas tohto procesu odhodlaní podporiť ju. Kiah je veľmi vďačná za to, že bola obklopená ľuďmi, ktorí ju milovali a podporovali dávno predtým, ako začala chudnúť, a o ktorých vie, že to budú robiť kedykoľvek a bez ohľadu na to, koľko bude vážiť.

Jej proces smerujúci k zdravšiemu životnému štýlu tiež povzbudil ďalších ľudí, ktorí sú jej blízki, aby zahájili svoju vlastnú transformáciu a stanovili si vlastné ciele. Jedna z jej najlepších kamarátok doteraz schudla cez 50 kíl a jej brat takmer 70 kíl. Tým, že sa rozhodla zmeniť svoj životný štýl sama, inšpirovala aj ostatných, aby tak urobili oni pre seba.

Keď sa ľudia pozrú na Kiahine fotografie pred a po, všetci sú ohromení fyzickou premenou. Ale aj keď je jej chudnutie skutočne pozoruhodné, poznamenala, že k najväčšej premene skutočne došlo v jej mysli a že táto cesta začala zmenou jej duševného stavu a spôsobu pohľadu na svet.

,,Najdôležitejšou časťou tejto cesty za zdravím bola duševná časť .

.. Nešlo o to, že nenávidím svoje staré ja, skôr to bolo o tom, aby som sa milovala natoľko, aby som mohla ísť von a robiť čokoľvek chcem,“ povedala. Keď svoju cestu žačala, mala na mysli konkrétnu cieľovú hmotnosť. Čoskoro zistila, že v skutočnosti nešlo o číslo, ktoré vám vaša váha každé ráno ukáže, ale o osobu, ktorou sa každé ráno stanete.

Aj keď jej vlastná zmena spôsobila prevrat v jej živote, najdôležitejšou časťou celej tejto skúsenosti je pre ňu veľký dopad, ktorý mala na ľudí, ktorí ju obklopujú. Povedala, že keď sa na všetko pozerá spätne, jej 25-ročný boj s obezitou bol jej najväčším požehnaním, pretože sa z nej stala osoba, ktorou je dnes, a umožnila jej pomôcť toľkým ľuďom, ktorí prežívajú trápenie s ich váhou.

 

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kiah Twisselman – Coach Kiah (@kiah_twisselman),

Kiah radí ľuďom, ktorí chcú schudnúť, aby začali s nízkym cieľom, pretože každý má sklon k nedočkavosti a chce okamžite vidieť veľké výsledky. Tvrdí však, že zameranie sa na dlhodobé, ale dosiahnuteľné ciele si vyžaduje, aby ste akceptovali, že zmena si vyžaduje čas. ,,Nájdi sa, premýšľaj o tom, kde práve stojíš, a každý deň podnikni malé, ale pevné kroky, aby si sa priblížil k svojmu cieľu.“ Nejde o prísnu diétu v tradičnom zmysle. Malo by to byť o vytvorení zdravého životného štýlu,“ uviedla.

Ak potrebujete každodennú motiváciu, aby ste sa uistili, že to zvládnete, Kiah môžete sledovať na Facebooku a Instagrame, kde pravidelne zdieľa množstvo tipov a trikov. Čo si myslíte o Kiahinom príbehu? Trúfli by ste si na také veľké dobrodružstvo?

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Kiah Twisselman – Coach Kiah (@kiah_twisselman),

Zdroj: brightsde.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena schudla 59 kilogramov vďaka zmene týchto 5 návykov. PRITOM JE TO TAK JEDNODUCHÉ”