25+ úžasných premien, ktoré dokazujú, že „každá žena je hollywoodska hviezda“

Dobrý make-up môže človeka inšpirovať k väčšej sebadôvere a k tomu, aby žil svoj život naplno. Majsterka make-upu a guru krásy Goar Avetisyan verí, že každá žena je hollywoodskou hviezdou.

Ženám s ťažkým kožným ochorením alebo s iným zdravotným problémom ponúka neuveriteľné premeny, úplne ich pretvára, aby sa cítili rovnako krásne navonok, ako aj vo vnútri. Prezrite si inšpiratívne fotografie pred a po.

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Odborníčka na krásu je v online svete neuveriteľne úspešná s viac ako 9,7 miliónmi sledovateľov na Instagrame, 282 000 odberateľmi na YouTube, s vlastnou školou krásy a štúdiom v centre ruského hlavného mesta.

Goar sa považuje za veselú a kreatívnu vizážistku, ktorá zbožňuje žiť život naplno a o svoju lásku k životu sa chce podeliť s každým, s kým môže. Poskytuje lekcie líčenia a skrášľovania osobne, ako aj prostredníctvom videa.

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

Obľúbená vizážistka sa s rodinou presťahovala do Ruska, keď mala len jeden rok. Jej cesta k sláve a bohatstvu začala, keď bola tínedžerkou. Keď mala 11 rokov, začala na sebe experimentovať s make-upom. Vo veku 16 rokov prerábala svojich priateľov a známych. To, čo bolo len koníčkom, sa časom zmenilo na plnohodnotnú prácu.

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

#22

Goar sa stala prvýkrát matkou tento rok 3. júla. 27-ročná žena porodila zdravého chlapčeka. O svoju radosť sa podelila so svojimi sledovateľmi na Instagrame a získala takmer 2,5 milióna lajkov.

#23

#24

#25

#26

#27

#28

#29

#30

Zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “25+ úžasných premien, ktoré dokazujú, že „každá žena je hollywoodska hviezda“”