Herec Robin Williams raz utešoval plačúcu ženu na letisku – TOTO BOL DÔVOD

Nie veľa ľudí má schopnosť ovplyvňovať ostatných spôsobmi a formami, ktoré vedú k zásadným zmenám v ich živote. Keď už hovoríme týchto špeciálnych jednotlivcoch, nemôžeme si pomôcť, ale myslíme práve na Robina Williamsa. Jeho neuveriteľný talent a srdce zo zlata, z neho urobili jedného z najlepších ľudí, o akých kedy svet počul.

Dokázal všetkých rozosmiať, aj keď prežíval osobné problémy. Nanešťastie Williams sa rozhodol ukončiť svoj život v pondelok 11. augusta 2014 a milióny ľudí po ňom smútili. Táto správa bola veľkým prekvapením.

Ľudia sa nemohli prestať čudovať, ako mohol niekto taký veselý a zábavný zomrieť takým strašným spôsobom. Ale v príbehu bolo viac, ako si všetci mysleli.

Pitva odhalila, že Williams mal demenciu s Lewyho telieskami (LBD), neurologické ochorenie, pri ktorom sa v nervových bunkách v oblastiach mozgu podieľajúcich sa na myslení, pamäti a pohybe, vyvíjajú proteínové usadeniny, nazývané Lewyho telieska. Netrpel Parkinsonovou chorobu, ako tvrdili lekári počas jeho života.

Jeho inšpiratívne prejavy a citáty, ktoré sa dotkli mnohých sŕdc, odzrkadľovali spôsob, akým žil.

Teraz jedna žena menom Kate Lyon Osher zdieľala emocionálne stretnutie, ktoré mala so zosnulým hercom, keď plakala na letisku v LA. Mala so sebou popol svojho zosnulého manžela a ochranka jej dala poriadne zabrať. Aby mohla pokračovať vo svojej ceste, musela ukázať manželov úmrtný list, čo ju rozplakalo.

,,Dostala som sa do letiskového baru s plačom, stískajúc moju malú urnu,“ pokračovala Kate. „Sedela som pri rohovom stole oproti stene, aby nikto nevidel, aká som hysterická,  a zrazu som pocítila ruku na svojom pleci.“

„Slečna, len sa chcem uistiť, že ste v poriadku. Vidím, že cestujete sama, a videl som tiež, čo sa stalo. Chcem sa len uistiť, že ste v poriadku,“ povedal tichý hlas.

Keď zdvihla hlavu, Kate si uvedomila, že je to Robin Williams. Nikdy si nemyslela, že niekto taký slávny bude kráčať po letisku úplne sám a nájde si čas, aby sa uistil, že nejaká náhodná žena je v poriadku.

,,Stále som plakala a snažila som chytiť dych, aby som mu mohla odpovedať,“ spomína Kate. ,,Jeho oči sa začali trochu lesknúť a jeho hlas bol mäkší, keď sa ma snažil upokojiť.“

,,Závislosť je skutočné strašná vec. Je mi tak ľúto všetkej vašej bolesti, aj ktorú prežíval váš manžel. Ale máte rodinu, priateľov a to vám pomôže ísť ďalej. Nakoniec ma odprevadil k bráne, keďže sme leteli rovnakým komerčným letom.“

Williams nakoniec Kate rozosmial, keď sa snažil vtipne napodobňovať ochrankárov, aby ju rozveselil, a podarilo sa mu to.

„…keď sme sa rozišli, objal ma svojimi povestne chlpatými rukami, a to ma udržalo v tú chvíľu nad vodou. Bol to moment, na ktorý som neustále myslela.

Ten moment ma zachránil. Podržal ma počas jednej z najťažších chvíľ môjho života,“ napísala Kate.

Správa o smrti Robina Williamsa zlomila Kate srdce. ,,Odpočívajte v pokoji, pán Williams. Nech nájdete pokoj, ktorý ste tak potrebovali. Ďakujem, že ste tu pre mňa boli. Boli si anjel, ktorého som potrebovala.“

Zdroj brightside.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Herec Robin Williams raz utešoval plačúcu ženu na letisku – TOTO BOL DÔVOD”