UROBTE SI TEST: Vedeli ste, že to, ako držíte volant v aute o vás povie mnoho? O tomto by mal vedieť každý vodič

Často sa snažíme človeka odhadnúť na základe jeho vzhľadu, gestikulácie, spôsobu rozprávania či znamenia v horoskope. Ak si s niekým sadnete do auta, jeho či jej štýl jazdy vám mnoho napovie.

Zamerajte sa na to, ako sa ľudia správajú pri šoférovaní a najmä akým spôsobom držia volant.

Pripravili sme si pre vás analýzu charakteru na základe štýlu jazdenia. Pozrite sa na nižšie uvedené obrázky a pokúste sa v nich nájsť seba alebo vašich priateľov. Samozrejme, každý človek je iný, takže opisy nemusia na vás sedieť úplne presne. Hoci to môže znieť miestami vtipne, hovorí sa, že v každom vtipe je aspoň malý kúsok pravdy.

стиль вождения и характер человека

  1. Povaľač

Snažíte sa zjednodušiť si život čo najviac ako sa dá – žiadne zbytočné komplikácie a starosti. Vyhadzujete zo svojho života všetok prebytok, či sa jedná o vecí alebo ľudí.

Nedávate prednosť množstvu, ale kvalite. Obklopujete sa len pár ľuďmi, o ktorých viete, že sú k vám skutočne úprimní. To však neznamená, že váš život je nudný a jednotvárny. Naopak, jednoduchý pohľad na život sa páči aj vašim priateľom, preto spolu zažívate kopec zábavy.

стиль вождения и характер человека

  1. Humorista

Ste optimista a ani zlé skúsenosti sa vás nedotknú, pretože ich beriete ako súčasť života a jednoducho si ich nepripúšťate k srdcu. Vždy sa vám v hlave zrodia šialené nápady a každú nepríjemnú situáciu viete obrátiť na srandu. Ste vítaný v akejkoľvek spoločnosti, vaša charizma a umelecký duch priťahuje ľudí ako magnet.

стиль вождения и характер

  1. Pokojný človek

Váš pokoj možno závidieť. Vediete pomerne monotónny život, ale viete, čo chcete a idete si za tým bez zbytočného plytvania času, emócií, ľudí a vecí. Nenadávate ani sa nehádate, ale vždy máte na udalosti svoj názor. Nemáte radi hádky medzi vašimi blízkymi, no neutekáte pred nimi a snažíte sa ich vyriešiť.

стиль вождения и характер

  1. Jednotkár

Budete sa snažiť urobiť všetko bez chýb a lepšie ako ostatní. Máte radi detaily a venujete im osobitú pozornosť. Ste toho názoru, že človek by mal vždy niečo robiť a mať svoj cieľ v živote. Tí, čo vás poznajú vás pokojne môžu nazvať perfekcionistom, pretože aspirujete k ideálom v každom smere. Ste úspešní a mnohí vám to závidia.

стиль вождения и характер

  1. Panikár

Ste v panike pri akejkoľvek zvláštnej situácii. Často vás prenasleduje pocit strachu a neistoty. Niekedy sa stane, že pár krát vrátite domov, aby ste sa ubezpečili, že televízor, chladnička a voda sú vypnuté. Ste sympatický a dobrý človek, s čím je spojený aj váš súcit. Neradi riskujete a veríte len dôveryhodným ľuďom, ktorých dobre poznáte. Ak sa však cítite sebaisto a v bezpečí, rozkvitnete ako kvietok.

стиль вождения и характер

  1. Dobrodruh

Neviete si život predstaviť bez vzrušujúcich dobrodružstiev. Nuda je pre vás mučením, preto radi riskujete a dostávate sa tak do zaujímavých situácií. Máte radi extrémy a uprednostňujete užívať si život naplno. Vaši blízki s vami nezdieľajú toto nadšenie, pretože sa často vymyká z kontroly. Ak vidíte krokodíla, chcete si s ním urobiť selfie ako ho bozkávate na nos a keď ste zamilovaný, milujete celým srdcom aj dušou.

стиль вождения

  1. Veliteľ

Radi vediete ľudí a dávate im pokyny. S ľahkosťou ich vediete vďaka vášmu odhodlaniu a organizačným schopnostiam. Veríte si a páči sa vám, ak niekto ocení vaše úspechy. Na druhej strane, je niekedy ťažké vychádzať s ľuďmi, pretože radi rozkazujete a neradi čakáte.

стиль вождения

  1. Silné ramená

Priatelia vás zbožňujú. Ste oporou V ťažkých časoch pre vášho partnera či partnerku, ale aj pre priateľov. Máte jasnú myseľ a vždy viete ponúknuť dobrú radu. Beriete život taký, aký je a nesnažíte sa nikomu veliť. Na druhej strane však nenecháte po sebe šliapať a neznesiete urážky.

стиль вождения

  1. Sam sebou

Vyžaruje z vás sebavedomie a pokoj. Beriete si zo života len to najlepšie a vždy dostanete to, čo chcete. Mnoho ľudí si myslí, že na všetko kašlete, ale ich názor vás nezaujíma. Každý deň je pre vás naozajstnou lahôdkou. Máte veľa pseudo kamarátov, ktorí chcú byť vo vašej spoločnosti.

 стиль вождения

  1. Cieľavedomý človek

Viete, čo chcete od života a nič vás nezastaví. Na svojej ceste nevidíte prekážky a ak sa aj nejaké vyskytnú, neodradia vás ísť za cieľom. Všetci okolo obdivujú vašu vytrvalosť a obetavosť. Nemáte problém zo svojho života odstrániť ľudí, ktorí vás už nezaujímajú a ľahko sa dáte do reči s niekým novým.

стиль вождения

zdroj: takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “UROBTE SI TEST: Vedeli ste, že to, ako držíte volant v aute o vás povie mnoho? O tomto by mal vedieť každý vodič”