Vojak svojej manželke a dcére zanechá krásny list na rozlúčku

Stalo sa to v roku 2010, keď poručík Todd Weaver v Afganistane prišiel o život, keď ho zabilo improvizované výbušné zariadenie. Jeho vdova Emma bola zdrvená a jeho ani nie ročná dcérka Kylie sa s otcom nikdy nestretla.

Smutná vec je, že ​​Emma a Kylie sa nikdy nerozlúčili s milujúcim otcom. Todd nikdy nedostal príležitosť povedať im všetky svoje pocity predtým, ako odišiel. Keď však Emma sedela pri počítači, pár dní po pohrebe, našla niečo úchvatné. Na pracovnej ploche počítača na ňu hľadel priečinok s dvoma „dokumentmi Word“, jeden sa volal „Drahá Emma“ a druhý „Drahá Kiley“.

Jej milujúci manžel Todd musel napísať listy predtým, ako odišiel do Afganistanu, pre prípad, že by došlo k tomu najhoršiemu. Tieto krásne listy sú dôkazom lásky, ktorú prechovával k svojej milujúcej manželke a dcérke.

Prvý list je od Todda jeho manželke Emme.

Milá Emma,

Ak toto čítaš, myslím, že som sa nedostal domov, a preto som ti nedokázal znova pripomenúť, ako veľmi ťa milujem. Veľmi ťa milujem zlatko a vždy ťa budem milovať. Aj keď tu teraz možno nie som, utešujte sa tým, že na vás práve dávam pozor. Nie som preč a v duchu budem vždy s tebou. Viem, že toto obdobie musí byť pre teba ťažké, ale tiež viem, aká si silná.

Nikdy nezabudni, že Boh vedel, čo je pre nás najlepšie ešte predtým, ako sme sa narodili. Utešujte sa tým. Stalo sa to z nejakého dôvodu. Aj keď tomu možno teraz neveríš, jedného dňa budeš.

Chcem, aby si vedela, aká si pre mňa veľmi dôležitá. Nemohol som si priať starostlivejšiu, krajšiu a milujúcejšiu manželku. Spomienky, ktoré sme za posledných pár rokov zdieľali, boli tie najkrajšie v mojom živote. Aj keď sa môže zdať, že môj život bol príliš krátky, žil som život, o akom väčšina môže len snívať. Oženil som sa s dokonalou ženou a mám krásnu dcéru, ktorá ma každý deň udivuje.

Dokonca som mal dvoch skvelých psov. Ak sa cítiš smutná, spomeň si na naše spoločné spomienky. Pozri sa na našu dcéru a na to, aká je krásna.

Buď pre ňu silná. Pripomínaj jej ocka a povedz jej, že som ju miloval viac než čokoľvek iné na svete. Jej narodenie bolo najkrajším dňom v mojom živote a bola to najlepšia vec, aká sa mi kedy stala. Jej úsmev a smiech predstavujú všetko dobré a krásne na tomto svete.

Povedz jej, že ocko je teraz v nebi a bude na ňu dohliadať a chrániť ju každú minútu každého dňa. Milujem ťa Emma. Nikdy sa však nebojte urobiť to, čo musíte urobiť, aby ste boli šťastné. Je také dôležité, aby ste vo svojom živote naďalej nachádzali šťastie. Aj keď si možno teraz myslíte, že je to nemožné.

Prichádzajú oveľa lepšie časy. Ty a Kiley máte pred sebou nádherný život a ja som taký šťastný, že som svoj život, mohol prežiť s vami.

Ľúbim ťa.
Tvoj milujúci manžel,
Todd

Druhý je od Todda pre jeho 9-mesačnú dcérku Kiley.

Milá Kiley, zlatíčko moje,

Aj keď si ma možno nepamätáš, chcem, aby si vedela, ako veľmi ťa tvoj ocko ľúbi. Odišiel som do Afganistanu, keď si mala 9 mesiacov. Opustiť ťa bola tá najťažšia vec, akú som kedy musel urobiť. Si pre mňa veľmi výnimočná zlatko. Si naozaj dar od Boha.

Najlepší deň v mojom živote bol deň, keď si sa narodila. Zakaždým, keď som ťa videl usmievať sa, moje srdce sa roztápalo šťastím. Si môj miláčik. Môj život nebol úplný, kým si sa nenarodila.

Je mi veľmi ľúto, že ťa nebudem môcť vidieť vyrastať. Ale pamätaj, tvoj ocko nie je preč. Teraz som v nebi a usmievam sa na teba každý deň. Máš veľké šťastie, že máš takú úžasnú mamu, ktorá sa o teba stará.

Vždy si pamätajte, že sa musíte večer modliť a buďte vďačné za to, že máte jedna druhú. Nikdy nezabudni, aká si dôležitá a výnimočná pre ľudí vo svojom okolí. Veľmi ťa ľúbim. Keď vyrastieš a začneš chodiť do školy, snaž sa zo všetkých síl dozvedieť sa o svete, v ktorom žiješ, čo najviac. Buď k ostatným vždy milá, starostlivá, a tak zistíš, že svet bude dobrý aj k tebe.

Ale keď sa veci nevyvíjajú podľa tvojich predstáv, nikdy nezabúdaj, že Boh vie, čo je pre teba najlepšie, a všetko sa nakoniec vyrieši. Máš pred sebou takú krásnu a svetlú budúcnosť. Pamätaj, že tvoj ocko bude na teba vždy hrdý a vždy ťa bude milovať.

Si a vždy budeš moje zlatíčko.

S veľkou láskou,
Tvoj ocko

Nič nemôže nahradiť stratu milujúceho manžela a otca, ale je úžasné, že Todd dokázal napísať tieto listy pred smrťou, a že ich Emma našla!

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vojak svojej manželke a dcére zanechá krásny list na rozlúčku”