Dievčatko spieva pre svoju mamu, ktorá bojuje s rakovinou – jej pesnička nás dojala

Bohužiaľ, mnohí z nás poznajú alebo majú v živote niekoho, kto bojoval s najrozšírenejšou chorobou súčasnosti, rakovinou. Je to druhá najčastejšia príčina smrti v USA a táto zákerná choroba ovplyvňuje životy všetkých okolo pacienta.

Dúfame len, že s pokrokom medicíny a vďaka početnému výskumu, ktorý vykonávajú najrenomovanejší odborníci na celom svete, bude liek čoskoro objavený a dostupný.

V dnešnej dobe je väčšina ľudí rozpoltená medzi množstvom povinností, starostlivosťou o deti, platenie účtov a mnoho ďalších starostí. Dianna je matka, ktorá prežíva stres každodenného života, ako väčšina z nás. Ale je tu niečo, čo jej na trápení ešte pridáva, a to je Hodgkinsov lymfóm v štádiu IV.

Je to stav, keď sa rakovina šíri „do jedného alebo viacerých orgánov mimo lymfatického systému, ako je kostná dreň alebo pečeň“. Jej boj sa začal na Štedrý večer roku 2013 a odvtedy pokračuje.

Aj keď je rakovina zničujúca, Dianna je šťastná, že má okolo seba ľudí, ktorí jej dávajú nádej a hovoria jej, ako veľmi im na nej záleží. Medzi nimi je aj jej malá dcérka McKenna.

Toto krásne duo matka-dcéra upútalo našu pozornosť, keď sme videli krásnu McKennu spievať „I’m Gonna Love You Through It“ od country hviezdy Martiny McBride.

McKenna svoju pieseň prvýkrát predviedla na oslave narodenín. Keď schmatla mikrofón, všetci zostali ako omráčení drobnou speváčkou. Matku spev jej dcéry tak dojal, že nedokázala zadržať slzy. Dav bol rovnako ohromený a dojatý ako matka.

Láska a oddanosť matky a dcéry k sebe navzájom je veľmi zvláštna a jedinečná. Na konci predstavenia dostane McKenna obrovský bozk a objatie od svojej mamy, ktorá je na svoju malú dcérku hrdá.

Dúfame, že podpora jej dcéry dodá Dianne silu pokračovať v boji s rakovinou. Všetko, za čo sa modlíme je, aby bola bez rakoviny a mala pred sebou krásny život spolu so svojou milujúcou rodinou.

Zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dievčatko spieva pre svoju mamu, ktorá bojuje s rakovinou – jej pesnička nás dojala”