Finančný horoskop pre všetky znamenia na rok 2022 – KTO ZBOHATNE NAJVIAC?

Niekto si povie, že materiálne statky sú len druhoradá vec. Všetci, ale vedia, že bez peňazí sa funguje len veľmi ťažko. Zdravie si za peniaze nekúpite, ale z nejakého dôvodu si drahé lieky aj tak kupujeme v lekárni.

Chcete vedieť, ako sa vám bude dariť po finančnej stránke nasledujúci rok? Prečítajte si svoj horoskop a pripravte sa na svoju budúcnosť.

V novom roku Vodného Tigra budú mnohé znamenia zverokruhu „burácať.

Bude pre nich ťažké nájsť rovnováhu medzi tým, či minú všetko naraz, alebo si odložia čo najviac úspor na horšie časy. Najnepriaznivejšie dátumy v budúcom roku sú 16. január a 1. október.

To znamená, že v tom čase je lepšie nevykonávať žiadne transakcie s peniazmi. 18. mája a 27. septembra môžete urobiť pravý opak, pretože tieto dni sú z finančnej stránky mimoriadne úspešné.

spilled coins from the jar                        unsplash

Baran

Čoskoro budete mať veľký sen kúpiť si niečo veľké, ak sa to ešte nestalo. To si samozrejme vyžaduje veľa peňazí. V roku 2022 by ste preto nemali odmietať rôzne ponuky, aj keď sa na prvý pohľad nezdajú byť príliš dobré. Môžete si tiež zarobiť nejaké peniaze na voľnej nohe. Hlavné je neminúť zarobené peniaze na nič a nepožičiavať ich niekomu nedôveryhodnému.

Býk

Býci v novom roku pochopia, že potrebujú zmeniť svoj starý pohľad na život. Riadia sa pravidlom, že ak sú peniaze, tak ich míňajú a ak nie, tak sa čoskoro objavia, aby sa opäť minuli. Teraz je však lepšie zabudnúť na tento princíp a pokúsiť sa vytvoriť si väčšiu finančnú rezervu.

                          unsplash

Blíženci

Finančná situácia Blížencov v novom roku bude priamo závisieť od ich elánu a vytrvalosti. Ak odvediete dobrú prácu, tak na začiatku roka môžete počítať s príjemným bonusom v podobe peňažnej odmeny. Pre Blíženca je však dôležité nepodľahnúť rôznym pokušeniam a neminúť všetko na radovánky.

Rak

Čo sa financií týka, Raci sú pomerne dosť opatrní. V roku 2022 by však mali túto svoju črtu ukázať ešte viac. Občas budete mať príležitosť navýšiť svoj kapitál. Ak sa zrazu budete chcieť vydať na nejaké dobrodružstvo, mali by ste si to poriadne premyslieť.

Lev

Aby bol Lev úspešný aj ďalší rok, potrebuje rozšíriť svoje finančné myslenie. Musíte zabudnúť na svoje staré peňažné postoje a otvoriť sa niečomu novému. Dôležité je nezadlžiť sa. Ak sa rozhodnete pre zmenu, v novom roku získate niečo žiaduce a veľké: napríklad byt alebo auto.

20 euro bill on white textile                       unsplash

Panna

Panny v roku 2022 by mali byť čo najracionálnejšie. Neinvestujte náhodne do pochybných projektov. Áno, môžete mať šťastie. Nebezpečným obdobím bude stred leta. Buďte opatrní a v dokumentoch si prečítajte všetko malým písmom. V opačnom prípade môžu byť ohrozené všetky vaše úspory.

Váhy

Stabilitu musíte dosiahnuť zo všetkých síl. Nový rok 2022 nie je časom na odvážne dobrodružstvá. Nemali by ste ísť naplno, opustiť prácu či robiť veľké investície. Nebojte sa požiadať svojho šéfa o povýšenie či zdvihnutie platu. Ak odmietne, nevzdávajte sa. Zamyslite sa nad tým, ako môžete zvýšiť svoj príjem vo svojej súčasnej práci.

Škorpión

Ďalší rok bude pre predstaviteľov tohto znamenia z hľadiska sebarealizácie mimoriadne úspešný. To im samozrejme prinesie aj dobrý príjem. Zarábanie peňazí je však jedna vec, no ich správne míňanie je vec druhá. Stojí za to zvážiť nejaký druh podnikania, ktorý pomôže planéte.

white ceramic piggy bank                     unsplash

Strelec

Jar 2022 je pre Strelcov vrcholom podnikateľskej činnosti. Nepremrhajte svoj potenciál. Nasmerujte svoju veľkú túžbu pracovať správnym smerom. Tento rok sa nebojte náročných výziev. Pomôžu zlepšiť vaše zručnosti a zároveň aj finančný príjem.

Kozorožec

V marci a apríli vás zasypú peniaze, no je nutné, aby ste si nenechali všetko len pre seba. Určitú časť z toho darujte na charitu. Nezastavujte sa tam. To, že ste na jar zarobili veľa peňazí, neznamená, že teraz môžete zaspať na vavrínoch. Stojí za to premýšľať o tom, ako zvýšiť svoj kapitál.

Vodnár

V novom roku by si Vodnár mal pamätať len tri pravidlá: nezadlžovať sa, nakupovať len premyslene a triezvo posúdiť svoje prednosti. Ak sa budete riadiť týmito zásadami, váš finančný rok bude skvelý. Len lenivosť vám môže zabrániť v dosiahnutí vytúženého príjmu.

white and black coupe beside white building paint                        unsplash

Ryby

Začiatkom roka čaká Ryby finančný blahobyt. Neskôr však Mars a nestabilné Pluto narušia túto rovnováhu. Možno budete musieť hľadať nové zdroje príjmu. Čo sa týka peňazí, tento rok môže dôjsť k niekoľkým zásahom vyššej moci. Ak nepodľahnete panike, vyjdete z toho ako víťaz. A zabudnite na hazardné hry.

 

Zdroj: ofigenno.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Finančný horoskop pre všetky znamenia na rok 2022 – KTO ZBOHATNE NAJVIAC?”