Hodina narodenia predurčuje váš osud! Kedy ste sa narodili vy?

Sme deťmi vesmíru a počas celého nášho života sme závislí od sily vesmíru. Hviezdy, pod ktorými sme mali to šťastie sa narodiť, nás sprevádzajú od chvíle nášho príchodu na Zem, až do poslednej minúty života.

Pozície Slnka, Mesiaca a planét v čase vášho narodenia určujú vašu osobnosť, charakter, osud a vašu životnú cestu. Je dokázané, že ľudia narodení v určitých časoch majú podobné charakteristické znaky a typ myslenia.

Ak si aj vy myslíte, že čas vášho narodenia nie je len číslom, neváhajte a prečítajte si nasledujúci článok!

Narodili ste sa na úsvite? (od 4h-6h ráno)

Ľudia narodení za úsvitu sú veľmi vytrvalí. Na svojej ceste k vytúženému cieľu sú ochotní prekonať všetky prekážky a nikto ich nemôže zastaviť. Sú tiež pracovitý a vždy sa usilujú o dosiahnutie najlepšieho výsledku svojej práce.

Ranné vtáča? (od 6 do 8h rannej)

V prípade, že ste ranné dieťa, potom sa vám pravdepodobne v živote stávajú zvláštne, tajomné veci. Ostatní vás môžu považovať za márnotratného, čo vám vie neraz spôsobiť problémy. Vaším krédom je užívanie si života a žitie v prítomnosti.

Prišli ste na raňajky? (od 8 do 10h)

Ľudia ako vy sa zvyčajne stanú dušou spoločnosti. Máte radi párty a nekonečné večierky. Vaše vzťahy s priateľmi a rodinou sú bezproblémové. Bohyňa bohatstva je na vašej strane, no zároveň sa neraz viete dostať do stavu frustrovanosti a robiť tak nerozvážne rozhodnutia.

Objavili ste sa na svete ešte pred obedom? (od 10 do 12h)

Úspech by mohlo byť vaše druhé meno. Darí sa vám vo všetkom, čo si zaumienite, bez ohľadu na to, čo si vyberiete. Ľudia si vás cenia za vašu inteligenciu a vynaliezavosť.

Narodení na poludnie? (od 12 do 14h)

Takýto ľudia sú ako glóbusy. Neustále cestujú po svete, snažia sa nájsť si to svoje miesto a naučiť sa toho čo najviac. Nekonvenčné riešenia im pomáhajú dostať sa z akéhokoľvek problému. Láska a bezprostrednosť týchto ľudí im pomáhajú prežiť v bežnom živote.

Obšťastnili ste vašu mamičku popoludní? (od 2 do 4h poobede)

Hovoria o vás, že peniaze sa vám lepia na ruky a vám to samozrejme vôbec nie je proti vôli. Možno aj to je dôvod, prečo ste skvelým finančníkom, účtovníkom, a ekonómom, alebo obrovským podvodníkom.

Prišli ste na olovrant? (od 4h do 6h predvečer)

Ste známy svojou dochvíľnosťou a zodpovednosťou. Excelujete vo všetkom, dokonca aj pri výbere svojho partnera. Nerobí vám problém stráviť nad výberom profesie či obedu aj niekoľko dní či hodín, no nikdy sa nedopustíte chyby.

Večerný človek (od 6h do 8h večer)

Ste mimoriadne spoločenský človek, ktorého je niekedy ťažké umlčať. Rodina a priatelia sú pre vás všetkým, no častokrát sa stane, že priateľov dávajú na prvé miesto. Avšak priatelia vás doposiaľ nikdy nezradili a pomohli vám v akejkoľvek situácii.

Narodili sme ste sa v „prime-time“ ? (od 8h do 10h večer)

Prišli ste na svet, keď vaša matka sledovala svoj obľúbený seriál? S najväčšou pravdepodobnosťou ste veľmi tvorivý, umelecky založený a veselý človek. Životný optimizmus vám pomáha nevšímať si negatíva a zameriavať sa len na to dobré.

Prekvapili ste mamičku ešte pred polnocou? (od 10h do 12h v noci)

Začali ste svoju životnú púť keď všetci spali pokojným spánkom? Potom ste pragmatickým a priamočiarym človekom. Vaša zodpovednosť vám káže vyhýbať sa zlým ľuďom a aj napriek všetkým úderom osudu sa snažíte stáť pevne nohami na zemi.

O polnoci? (od 12h do 2h v noci)

Ľudia, ktorí prišli na tento svet po polnoci, majú zvyčajne nezvyčajný záujem o dobrodružstvá každého druhu. Sú vynikajúcimi novinármi a cestovateľmi.

Narodili ste sa uprostred noci? (od 2h do 4h nad ránom)

Títo ľudia zbožňujú dobré jedlo. Sú z nich prvotriedni reštauratéri, degustátori a šéfkuchári. Ak sa váš manžel narodil v tomto čase, buďte si istá, že pri ňom nikdy nebudete mať hlad.

Čas vášho narodenia nie je len ručičkou na hodinách. Počas dňa sa Zem nachádza v rôznych vzdialenostiach od Slnka. Geomagnetické vlny ovplyvňujú vaše duševné vlastnosti, ktoré sa z veľkej časti už počas celého života nemenia.

Našli ste sa v uvedených charakteristikách?

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Hodina narodenia predurčuje váš osud! Kedy ste sa narodili vy?”