sobota, 27 júla, 2024

Plačúci otec 7 detí stratil manželku – potom mu cudzinec povedal najkrajšiu vetu

Život je nepredvídateľný. V jednom momente máte všetko a v ďalšom sa všetko obráti hore nohami, takže sa budete čudovať, ako sa veci môžu v takom krátkom čase pokaziť.

Život Dakoty Nelsona sa zmenil v okamihu, keď zomrela jeho milujúca manželka. Ostal úplne sám a musel sa postarať o sedem detí. Smutná udalosť sa stala, keď pár strávil deň upratovaním garáže.

Dakota išiel na chvíľu do domu, no keď sa vrátil, uvidel Reamu ležať na podlahe. Bola v bezvedomí, jej tvár bola modrá a nedýchala.

Urobil všetko, čo mohol, aby sa ju pokúsil zachrániť, ale keď záchranári dorazili na miesto, povedali mu, že jej mozog zostal bez kyslíka asi 20 minút.

Previezli ju do nemocnice, kde strávila niekoľko týždňov v kóme, po ktorej odišla z tohto sveta. Čo spôsobilo jej smrť, je stále záhadou.

Dakota sa ocitol v zúfalej situácii. Vedel, že sa musí postarať o to, aby svojim deťom vo veku od 1 do 16 rokov zabezpečil pekný život. A tak si zohnal niekoľko prác, aby mohol platiť účty.

Bol zmietaný medzi kopou záväzkov a všetkými úlohami, ktoré musel každý deň vybavovať. Ale tento smútiaci vdovec a slobodný otec nikdy nestrácal nádej.

Náhodný cudzinec narazil na jeho príbeh a rozhodol sa urobiť niečo úžasné.

Keďže Vianoce boli predo dvermi, jeho skutok bol skutočným sviatočným kúzlom, ktoré zmenilo život tejto rodiny a výrazne zmiernil finančný tlak, ktorý Dakota pociťoval.

„Tajný Santa“ odovzdal Dakote obálku s 10 000 dolármi. Tieto peniaze boli viac než dostatočné na pokrytie niektorých rodinných výdavkov a prišli v správnom čase. To spôsobilo, že sa Dakota od šťastia rozplakal. Nemohol uveriť, že sú vo svete ešte milujúci a súcitní ľudia.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights