Šťastná matka pridala fotku s dieťaťom na internete. Nevedela aká nočná mora ju čaká…

Destiny Mantia sa zoznámila so svojim budúcim manželom, keď mala 15 rokov a on 16. už od prvého dňa vedeli, že sú si súdení. O tri roky neskôr sa vzali a čoskoro čakali dieťa.

V danom termíne sa im narodil chlapček Parker Lee. Manželia zbožňovali svojho prvorodenca a trávili s ním každý deň. 21-ročná Destiny nemala ani poňatia o tom, že jej život sa zmení na peklo.

Tehotenstvo prebehlo bez akýchkoľvek problémov. Parker Lee bolo želané dieťa a pár Mantia netrpezlivo očakával príchod dieťaťa.

V ten deň, kedy sa ukončil ženin šťastný život, neveštil nič zlého. Manžel Destiny vzal ju a ich syna na cestu. Syn, ktorý mal 15 mesiacov, spokojne spal v detskej sedačke, ktorá bola nastavená v protismere jazdy.

Mladá matka si pamätala prudký náraz a rachot. K vedomiu prišla až v nemocnici. Tam jej lekári povedali hroznú správu. Ako sa ukázalo, do auta Mantiových narazilo iné auto, ktoré šlo obrovskou rýchlosťou.

Parker Lee zomrel na mieste. O život Coriho bojovali lekári 24 hodín, ale muž zomrel v bezvedomí. V jednom okamihu sa zo šťastnej manželky a matky stala bezútešná vdova.

Neskôr sa ukázalo, že za volantom druhého automobilu sedela žena. Vypila množstvo drinkov na svadbe priateľa a potom si sadla za volant, zničila nie len seba, ale aj mladú rodinu Mantiových.

Po uplynutí jedného roku od automobilovej tragédie, Destiny uverejnila na sieti odvolanie sa k ľuďom. Vyzývala všetkých ľudí, aby si nesadali za volant, keď nie sú triezvi.

„Je to egoistické, že si ona sadla za volant po požití alkoholu, zabila môjho 15-mesačného syna a neskôr manžela. V ten deň sa môj život rozbil na tisíc kusov. Keby vtedy niekto zastavil tú ženu, bolo by všetko v poriadku.

Nedovoľte príbuzným a priateľom riadiť auto, keď sú opití. Opilci za volant nepatria!“ tieto slová vdovy, ktorá stratila syna a manžela, šokoval celý svet.

Je ťažké si predstaviť presvedčivý dôkaz trestného činu riadenia pod vplyvom alkoholu. Priestupky daných motoristov ničia rodiny, zabíjajú a mrzačia nevinných ľudí. Pokiaľ ide o mňa, výzva nešťastnej Destiny je viac než oprávnená.

A čo si myslíte vy o tomto príbehu? Podeľte sa o svoj názor v komentároch.

zdroj:hurriyet.com.tr

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Šťastná matka pridala fotku s dieťaťom na internete. Nevedela aká nočná mora ju čaká…”