Video: Toto sú najväčšie brepty pani prezidentky Čaputovej. ,Nie vždy všetko vychádza na prvý krát.“

Funkcie hlavy štátu sa od začiatku volebného obdobia chopila zodpovedne, reprezentatívne a tak, že je na ňu hrdý takmer celý slovenský národ. Prezidentka Slovenskej republiky, Zuzana Čaputová, počas minulého roka zápasila s mnohými ťažkými úlohami, ktoré však plnila zodpovedne.

Medzi jej povinnosti patria aj mnohé príhovory a pozdravy, ktoré však nie je jednoduché zvládnuť. Prezidentka sa v najnovšom príspevku na Instagrame priznala, že ani jej prípravy na odvysielanie príhovorov nie sú bezchybné a tak vznikajú vtipné brepty, na ktorých sa zasmeje aj sama prezidentka.

K zostrihu nepodarených breptov napísala: ,,Odchádzajúci rok bol pre nás všetkých náročný a hlavne k jeho záveru sme nemali veľa možností osobne sa stretnúť.

Počas pandémie, keď sa nedalo chodiť medzi ľudí, som však natáčala videá a pozdravy vám aj na rôzne podujatia, ktoré som podporila. Nie vždy všetko vychádza na prvý krát a o tom je aj toto video.

Všetci sme len ľudia a robíme občas aj chyby.“

Prezidentka na záver príspevku dodala, že celoročnú podporu Slovákov si nesmierne váži a ďakuje za ňu. Nenechajte si ujsť vtipné momenty z natáčaní príhovorov a pozdravov Zuzany Čaputovej.

Zdroj: Instagram/zuzana_caputova

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Video: Toto sú najväčšie brepty pani prezidentky Čaputovej. ,Nie vždy všetko vychádza na prvý krát.“”