sobota, 27 júla, 2024

Muž opustil svoju ženu po 10 rokoch manželstva. Ona sa však nevzdala a postavila sa na vlastné nohy

S manželom som žila 10 rokov. Máme spolu syna, ktorý chodí do štvrtej triedy. Stále som si myslela, že moja rodina je ako každá ostatní. Nič zvláštne som si nevšimla, všetko bolo tak, ako vždy.

Môj muž pracoval, syn sa v škole snažil a ja som sa starala o domácnosť a bežný život. Mali sme všetko, čo sme potrebovali, hoci bohatstvo nám nebolo nikdy blízke.

Muž mal svoj vlastný podnik, vďaka čomu mal zabezpečený stabilný príjem. Predtým som pracovala ako učiteľka. Potom som sa starala o dieťa a už som nechodila do práce. Platy sú teraz nízke a na prácu musíte vynaložiť veľa času a úsilia. S týmto nastavením boli nakoniec spokojní všetci. Dokonca som si myslela, že manželovi sa to páči: prídete domov z práce a dom je čistý, večera je pripravená – čo viac si priať?

black wooden table on rug                             unsplash

Ale jedného dňa sa všetko zmenilo. Hoci nič nenaznačovalo problémy. Muž sa práve vrátil z práce a začal zbierať veci. Bola som prekvapený. Najprv som ani nechápala, čo sa deje.

Pravdepodobne som si myslela, že ide na služobnú cestu.

Začala som sa pýtať, čo sa deje. Povedal mi, že ide k inej žene. Je krajšia, mladšia a sebestačná, nie ako ja. Pretože som podľa jeho názoru len celé dni trávila v kuchyni. Hoci to bolo pre jeho dobro. Z meškania v práci nakoniec bola nevera, ktorá trvala viac ako jeden mesiac.

woman sitting in front of the dining table                          unsplash

Neplakala som ani nesmútila. Ako by to pomohlo? Pomohla som mu zbaliť kufre, zavrela dvere a pustila minulosť. Našla som si prácu, starala som sa o seba a o syna.

Takto som sa na pol roka odpútavala od rôznych ťažkých myšlienok. Táto situácia ma vôbec netrápila a vyhrala som mestskú súťaž medzi učiteľmi, teraz sa uchádzam o miesto zástupcu riaditeľa.

Všetko sa zlepšilo.

Nemala som problém ani s peniazmi. V skutočnosti to bolo pre mňa oveľa jednoduchšie bez môjho manžela. Len som si užívala seba a svoj život, starala sa o seba, trávila čas s dieťaťom a venovala sa kariére. Môžem vás ubezpečiť, že byť slobodnou matkou nie je strašidelné. V niektorých smeroch dokonca veľmi dobré. Mne osobne tento zvrat udalostí dodal inšpiráciu a sebavedomie.

Takže milé ženy, milujte sa a rešpektujte sa – žijeme len raz!

Zdroj: poshepky.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights