Verný pes čaká pred nemocnicou na svojho majiteľa. POZRITE SA, ČO UROBIL, KEĎ PRIŠIEL

Lásku si nekúpiš, ale môžeš si ju adoptovať! Áno, nie je nič, čo by sa dalo porovnať s láskou, ktorú psy cítia k svojim majiteľom, a to vám môže povedať každý jeden majiteľ psa.

Mať po svojom boku chlpatého kamaráta znamená, že nikdy nemusíte byť sami. Ich neuveriteľný zmysel pre oddanosť môže aj tie najťažšie dni trochu rozjasniť. Máme to šťastie, že máme v živote psov. Tento skutočne dojímavý príbeh psa menom Boncuk z tureckého Trabzonu roztopí vaše srdce.

Jedného dňa museli Boncukovho majiteľa Cemala urýchlene previezť do nemocnice. Pes bol zmätený a netušil, čo sa deje. Vedel len, že svojho ľudského ocka nemôže nechať samého, a tak bežal za sanitkou až do nemocnice.

Verte tomu alebo nie, Boncuk strávila šesť dlhých dní pred zariadením a čakal, kým sa jeho majiteľ dostane von, ako píše The Guardian.

Nakoniec sa psík po dlhom čakaní opäť stretol so svojím pánom. Keď Cemala prepustili, Boncuk nedokázal skryť svoje vzrušenie a šťastie. Bol nesmierne šťastný a jeho reakcia vyčarila úsmev na tvárach mnohých ľudí.

,,Je na mňa veľmi naviazaný,“ uviedol Cemal. ,,A tiež mi neustále chýba. Prinášajú radosť a robia ľudí šťastnými. Poskytujú spoločnosť rovnako ako ľudia a robia ľudí šťastnými.“

Zdroj
Zdroj foto: www.unsplash.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Verný pes čaká pred nemocnicou na svojho majiteľa. POZRITE SA, ČO UROBIL, KEĎ PRIŠIEL”