Dominika Cibulková sa vyjadrila ku kritike v Let´s Dance. „Áno viem, ani raz nemám správne dopnuté kolená na žiadnej fotke“

Druhé kolo tanečnej súťaže Let´s Dance sa pre najúspešnejšiu slovenskú tenistku, niesol v duch tanca cha-cha.

Aj napriek tomu, že Cibulkovej spomínaný štýl práve nesadol, do vystúpenia dala všetko a situáciu sa snažila zlepšiť aspoň outfitom, v ktorom sa sama cítila najlepšie. Ten však nebolo pochuti viacerým Slovákom a na tenisku sa strhla vlna ostrej kritiky.

Skromné šaty na štýl J.Lo totiž, podľa viacerých, neukázali najlepšie na športovej postave Cibulkovej. Jej outfity sú však často označované za kontroverzné, a tenistka si, z neskrývanej nenávisti na sociálnych sieťach, ťažkú hlavu nerobila.

 

„… Áno viem, ani raz nemám správne dopnuté kolená na žiadnej fotke a nemám postavu tanečnice, ale nevadí mi to. A viete prečo? Lebo sme do toho dali všetko, čo sme vedeli a som na nás pyšná, s akou energiou sme zatancovali, veď povedzte, z tenistky za mesiac takáto cha-cha, nie najhorší pokus či,“ napísala na Instagram.

„A aby som nezabudla – ŽENY, buďte samy sebou, páčte sa samy sebe aké ste, obliekajte si, čo sa vám páči, pretože nie je dôležité mať perfektné krivky, dôležité je čo vyžarujete a ako sa samy cítite vo svojom tele. To je to najdôležitejšie, pretože tento mindset vám nezaručuje ani najužší driek na svete – je to len a len na vás! A myslím, že ja som toho chodiacim dôkazom.“ dodala optimisticky na záver.

zdroj: babskeveci.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Dominika Cibulková sa vyjadrila ku kritike v Let´s Dance. „Áno viem, ani raz nemám správne dopnuté kolená na žiadnej fotke“”