sobota, 27 júla, 2024

Matky naplánujú stretnutie pre pár s Downovým syndrómom

Zo všetkých milostných príbehov je Nick a Gabi jedným z našich obľúbených. Títo dvaja sa prvýkrát stretli na výročnom zjazde National Down Syndrome Society v Detroite v Michigane v apríli 2019 a hneď sa do seba zamilovali.

Gabi Angelini je mladá podnikateľka, a hoci má len 21 rokov, vlastní svoj vlastný podnik s kávou v Raleigh, v Severnej Karolíne. Na tejto dievčine s Downovym syndrómom je zvláštne, že zamestnáva ľudí, ktorí zdieľajú rovnaký zdravotný stav ako ona, alebo majú nejakú formu postihnutia.

Nick Doyle má 30 rokov a žije v Kantone v štáte Ohio. Je súčasťou The Improvaneers, prvého svetového improvizačného komediálneho súboru zloženého z interpretov s Downovým syndrómom.

https://www.instagram.com/p/CB9D2cjHJ9v/

Priatelia sa počas konferencie dobre bavili, ale akosi pozabudli si od seba vypýtať telefónne čísla. Nick si však Gabi našiel na sociálnej sieti a obaja zostali v kontakte. Nickova mama sa podelila o špeciálny moment z konferencie. ,,Konferencia sa skončila diskotékou, kedy sa od seba Gabi a Nick ani nepohli.“

V júni boli Nick a Gabi šťastní, že sa mohli spolu zúčastniť ďalšej konferencie, tentoraz v Pittsburghu. Smutnou správou však bolo, že v najbližšom čase sa už žiadne spoločné konferencie nemali konať.

To Nicka aj Gabi veľmi zarmútilo. Dokonca Gabi nedokázala prestať plakať a povedala mame, ako veľmi jej Nick bude chýbať.

Gabina mama bola zdrvená a nechcela vidieť svoju dcéru nešťastnú, a tak prišla s plánom, do ktorého sa zapojila aj Nickova mama. Plánovali opätovné stretnutie svojich detí a teraz tento príbeh spolu s videom rozcíti ľudí z celej krajiny aj mimo nej.

„Mary, Gabiina mama, sa na mňa obrátila a vedeli sme, že musíme niečo urobiť, aby sme ich životy spojili. Mary pre Gabi rezervovala let, aby nás prišla navštíviť. Rozhodli sme sa, že ich skúsime prekvapiť. Mary povedala Gabi, že idú na konferenciu.“

Ani Gabi, ani Nick nevedeli, čo vymýšľajú ich mamy. Netreba dodávať, že to bolo maximálne prekvapenie. Keď Nick uvidel svoju priateľku, ktorá mu tak veľmi chýbala, padol na kolená, kým sa k nej prirútil a objal ju. Video z milého stretnutia bolo zobrazené viac ako 1,7 milióna krát. V Ohiu spolu prežili úžasné chvíle. Hrdličky majú teraz spoločnú facebookovú stránku venovanú ich láske a cestám, na ktoré sa spolu v budúcnosti chystajú vydať.

Láska medzi Nickom a Gabi je taká silná, že je ťažké oddeliť sa od seba na dlhšie časové obdobia. Našťastie 27. septembra prišla skvelá správa, keď sa Gabi podelila so svetom o to, že ju Nick požiadal o ruku.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights