Vedeli ste, že dĺžka prstov vám niečo povie o vašej povahe a charaktere? Vyskúšajte si to!

V nasledujúcom článku si o tom niečo povieme. Možno ste si už všimli že, prsty má každý človek vždy rozdielnej dĺžky.  Ak si porovnáme dĺžku ukazováka s prstenníkom a uvidíme niektoré zhody s našou charakteristikou. Na nasledujúcom obrázku uvidíme tri tipy dĺžok prstov, budú označené A,B, a C. Pozrite sa na svoje prsty a vyskúšajte si to.

Pod obrázkom uvidíte vysvetlenia k príkladom.

Tento pokus si robte na ľavej ruke, áno obidve ruky majú rozdielne dĺžky. Keď si ruky spojíte spolu a dotknete sa obidvoma dlaňami, zistíte že zrkadlovo sú si rovnaké. 

fingers

via

A) Hovorí sa, že ľudia čo majú prstenník dlhší ako ukazovák sú vzhľadovo veľmi pekní. Vyžaruje z nich šarm a sú neodolateľní. Okrem tejto výhody sú viac agresívnejší a rozhodnejší a radi zariskujú. Ich obvyklé profesie sú: vojaci, inžinieri, hráči šachu a sú úspešnejší v riešení krížoviek. Vedci prišli aj na zaujímavosť,že ľudia s dlhším prstenníkom zarobia viac peňazí , ako ľudia s kratším.

B) Ľudia ktorí majú kratší prstenník ako ukazovák majú dobré sebavedomie. Sú egocentrickí a arogantní. Majú radi samotu a nie su veľmi nadšení ak ich vo voľnom čase vyrušia. Sú to ľudia ktorí sú tie typy, ktoré idú ako prvé do vzťahu, ale akceptujú to a sú radi keď majú pozornosť od partnera.

C) Osobnosti s rovnakou dĺžkou ukazováka s prsteníkom sú mierni. Nie sú radi ak sa nachádzajú v konflikte. Snažia sa vychádzať dobre so všetkými a sú dobre organizovaní. Vyznačujú sa tým,že sú starostliví a majú tendenciu byť vo vzťahu verní k svojím partnerom.

Aby to bolo viac zaujímavejšie, podeľte sa o tento článok na vašej nástenke na facebooku a sledujte odpovede vašich priateľov 🙂

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vedeli ste, že dĺžka prstov vám niečo povie o vašej povahe a charaktere? Vyskúšajte si to!”