sobota, 27 júla, 2024

Manželka po nehode zabudla, že je vydatá. Musela sa znova zamilovať do toho istého muža. Urobila to?

Laura Faganelloová bola vydatá za svojho manžela Braydena deväť mesiacov, keď zabudla, kto je. Zrazu sa začala zobúdzať vedľa človeka, ktorého nepozná.

„Moje telo zachvátila panika, nezmohla som sa na jediné slovo. „Kto si?!,“ chcelo sa mi kričať,“ spomenula si Laura. Nebola to však len tvár jej manžela, ktorú si nepamätala. Po tom, čo jej oceľová tyč zasiahla zátylok, prišla o mnoho vzácnych spomienok.

Ich príbeh začal ešte v roku 2015. V tom čase Brayden robil misionára  v Južnej Afrike, zatiaľ čo Laura študovala v zahraničí. Obaja teda strávili väčšiu časť roka písaním listov a e-mailov. A keď sa vrátili do Kanady, boli nerozlučným párom, ktorý okrem iného spájala aj láska k fotografovaniu. V júli 2016 si povedali svoje „áno“.

Tragédia však nenechala na seba dlho čakať. Po ukončení jarného semestra v roku 2017 Laura súhlasila s tým, že pomôže kamarátke s prípravou akcie pod holým nebom.

Vládol tam chaos, kde nechýbalo veľa ľudí a bezpečnosť pri práci nebola prioritou.  Laura zdobila stôl, keď začula zalapanie po dychu a nasledovalo nepríjemné buchnutie. Na hlavu jej spadla oporná tyč.

Ľudia to odpísali ako menšiu nehodu, no Laura v ten deň utrpela traumatické poranenie mozgu. Poškodená bola aj chrbtica, ktorá jej spôsobila pretrvávajúce, často neznesiteľné bolesti. 23-ročná žena si z nasledujúcich týždňov veľa nepamätá.

„Moja ďalšia jasná spomienka je na to, ako som sa zobudila a myslela si, že mám 17 rokov a neviem, kto je Brayden. Moja spomienka na stretnutie, zaľúbenie a svadbu s Braydenom bola preč,“ napísala.

Laura zdieľala svoj príbeh na svojom Facebooku, kde podrobne popisuje najťažšie dva roky jej života, musela sa znova naučiť hovoriť, písať a čítať a zároveň sa vyrovnávať so stratou krátkodobej a dlhodobej pamäte. Najťažšie však bolo prebudiť sa do manželstva, ktoré si nepamätá. V jednej chvíli dokonca zvažovala, že sa rozvedie.

„Zúfalo som dúfala, že sa mi pamäť vráti, že sa jedného dňa pozriem na Braydena a na všetko si spomeniem. Bohužiaľ sa to ešte nestalo,“ napísala. Napokon sa nechcela vzdať a rozhodla sa dať ich vzťahu ešte jednu šancu.

„Aj keď som v skutočnosti nevedela, kto je Brayden, videla som, koľko láskavosti a trpezlivosti sa v ňom nachádza. Zložila som si prstene a povedala som mu, že s ním chcem chodiť. Tak sme spolu začali znova chodiť.

brayden and laura

Brayden sa stal mojím najlepším priateľom a potom mojou láskou. Nedostala som zázračne späť svoju pamäť, či všetky staré city k nemu, ale mám nové pocity a nové spomienky. Naučil som sa, že láska je voľba, a rozhodla som sa milovať Braydena.“

V auguste ju Brayden opäť požiadal o ruku a ona súhlasila.  

Hoci zasnúbenie nevyriešilo Laurino zranenie, je dôkazom toho, že aj po strate veľkej časti pamäte vždy nájde cestu späť k Braydenovi. Ich romantický príbeh bol nespravodlivý, ale o to krajšie je, že to prekonali.

Zdroj: inspiremore.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights