sobota, 27 júla, 2024

Muž radí, ako zachrániť dlhodobé manželstvo pred nechceným rozvodom. Aké rady ponúka?

Psychológ Gerald Rogers si prešiel ťažkým rozvodom a na svojom Facebooku napísal množstvo neuveriteľných príspevkov o živote, láske, vzťahoch a rozvode. Jeho rada začína slovami: „Po rozvode so ženou, ktorú milujem, a po ukončení 16-ročného manželstva sa s vami chcem podeliť o rady, ktoré mi nikdy nikto nedal.“

silhouette of hugging couple                       unsplash

Nasledujúce tipy vám môžu pomôcť vyhnúť sa rozvodu:

Vyberte si lásku

Je to asi jediná rada, ktorú skutočne potrebujete. Ak je každé vaše rozhodnutie založené na tomto princípe, potom nič na tomto svete nemôže ohroziť šťastie vášho manželstva. A láska v ňom bude silná a odolná.

Nebojte sa o peniaze

Peniaze sú hra. Nájdite spôsob, ako ich zarobiť ako tím. Ak sa manželia hádajú pre peniaze, prehrajú. Zistite, čo pomôže vaším silným stránkam priviesť vás k výsledkom.  

Spoločný rast a rozvoj

V stojatom močiari vzniká malária a pohybujúci sa prúd vody so sebou vždy prináša sviežosť a chlad. Atrofia je prirodzený proces spôsobený nečinnosťou svalového tkaniva. To isté sa stane so vzťahmi, ak na nich prestanete pracovať. Nájdite spoločné ciele, sny a vízie, na ktorých môžete spoločne pracovať.

Dovoľte si byť otvorený

Nesnažte sa mať všetko pod kontrolou. Buďte ochotní podeliť sa o svoje obavy a pocity a priznať si svoje chyby.

Buďte otvorený a úprimný

Ak chcete vo vzťahu dôveru, buďte ochotní zdieľať všetko, najmä veci, o ktoré sa deliť nechcete.

Chce to odvahu otvoriť sa inému človeku. A kým nevpustíte lásku do svojho srdca, nepochopíte, či sa vašej spriaznenej duši bude páčiť to, čo tam vidí. Často je to odvaha, ktorá jej umožňuje milovať vás nepodmienečnou láskou.

Zložte si masku. A ak máte pocit, že bez tejto masky nemôžete byť v blízkosti ženy, ktorú milujete a neustále sa snažíte byť dokonalý, nikdy nezažijete pravú lásku v takej podobe, v akej by mala byť.

Nebuďte idiot

Nebuďte idiot a nebojte sa vyzerať ako idiot. Stále budete robiť chyby, rovnako ako ona. Len sa uistite, že tieto chyby nie sú vážne a poučte sa zo svojich prešľapov. Nemôžete byť dokonalí, no snažte sa nebyť hlúpi.

Obdobie randenia sa nikdy nekončí

Nikdy, nikdy neberte svoju ženu ako samozrejmosť. Keď ste ju požiadali o ruku, sľúbili ste, že navždy zostanete v jej srdci a budete ho chrániť. Toto je najcennejší poklad, ktorý môže byť odovzdaný iba vám. Vybrala si totiž vás.

Chráňte svoje srdce

Keďže ste sa zaviazali byť ochrancom jej srdca, musíte byť aj strážcom svojho vlastného. Milujte seba, milujte svet, no nezabudnite si v srdci zachovať miesto, ktoré je určené len vašej žene. Nech je vždy pripravené pustiť dovnútra len ju a nikoho iného.

Zamiluj sa do nej každý deň

Budete sa meniť. Vy dvaja už nie ste tí istí ľudia, ktorí sa kedysi zosobášili. Zmena je nevyhnutná, a preto si musíte jeden druhého každý deň znova a znova vybrať. Nemusí s vami zostať navždy a ak sa o jej srdce nestaráte, môže ho darovať niekomu inému, alebo vám do neho jednoducho navždy zavrie dvere. Bojujte o jej lásku rovnako, ako keď ste sa prvýkrát stretli.

Zdroj: romanticcollection.ru

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights