sobota, 27 júla, 2024

Muž sa vyjadril, že pôrod nie je nič tažké. Žena mu za trest pripravila simulovaný pôrod. Takto to dopadlo

Mnohí muži sa často domnievajú, že ženský pôrod, a teda celý proces, ktorý musia ich manželky a frajerky absolvovať, nie je nič hrozné. Jednu zo žien však naozaj urazilo, keď jej manžel spochybnil pôrodné bolesti, ktoré zažívala pri ich štyroch zdravých ďeťoch. Chcela sa mu nejakým spôsobom odvďačiť a tak mu na brucho nainštalovala simulátor.

Simulátor funguje na princípe, kedy finguje pôrodné bolesti počas otvárania kŕčka maternice. Celý tento proces si jeho žena, Jody, nahrala na kameru a zdieľala na internete, aby všetci muži videli, ako to v skutočnosti bolí.

Smutné je, že ani posledný stupeň simulácie, ktorý mimochodom muž odmietol podstúpiť, nedokáže zodpovedať skutočnej bolesti pri pôrode.

Spočiatku muž strúhal rôzne grimasy, kedy si myslel, že to všetko zvládne v pohode, no neskôr to vyvrcholilo do štádia kedy zo seba niektoré kábliky strhol a náhlivo kričal, aby s tým jeho žena prestala.

Nuž, niet divu, že v závere svoje slová zobral späť a ospravedlnil sa svojej žene za všetky reči, ktorými banalizoval tento hrôzostrašný, no v závere nádherný proces, ktorým je pôrod.

Muži by si mali uvedomiť, akú veľkú obeť ženy skladajú v čase, keď sa snažia dostať dieťa na tento neúprosný svet. Naďalej sa však pôrody banalizujú práve chlapmi, a tak by tieto zariadenia mali byť dostupné na vypožičanie v každej krajine, aby každá manželka, mohla svojmu manželovi dokázať, že to celé nie je hračka, ako sa to môže na prvý pohľad zdať.

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights