sobota, 27 júla, 2024

Neuveriteľná premena muža počas toho, ako bola jeho mama v kóme vyráža dych

Hmotnosť je pre väčšinu ľudí niečo, s čím musí zápasiť celý život. Niekedy je túžba schudnúť motivovaná dosiahnutím zdravia a niekedy dosiahnutím toho, aby si našli partnera.

Inak to nebolo ani pri tomto mužovi. ,,Je to vyše dvoch rokov, čo som ležal v posteli a premýšľal o tom, ako ďaleko som zašiel a aké nemožné je dostať sa späť.“ 

Ako malý som mal nadváhu a bol som šikanovaný. Žil som svoj život s problémami so svojim telom a sebavedomím. Moje prvé snahy o schudnutie som mal, keď som mal 12 rokov. Počas môjho života som priberal a chudol, no tentoraz som už niekto iný.

https://www.instagram.com/p/B2UgI4OBZ7f/

Priberal som rýchlejšie ako kedykoľvek predtým a počas diéty som chudol viac, ako by bolo zdravé. Celkovo som teraz schudol viac ako 70 kíl za viac ako 100 týždňov. Nebolo to také rýchle ako v predchádzajúcich pokusoch, no bolo to správne. Išlo skôr o zmenu môjho životného štýlu.

Svoju cestu som začal o niečo skôr, ako mali mamu prepustiť z rehabilitačného centra. Moja mama utrpela mozgovú aneuryzmu a bolo v kóme sedem mesiacov.

https://www.instagram.com/p/B5nrP_iB7kS/

Prvý deň, keď sa vrátila domov, ma nespoznala. Bolo to pre mňa veľmi emotívne obdobie. Videl som ju v nemocnici, kde ledva hovorila, videl som ju na jednotke intenzívnej starostlivosti. Videl som ju na podlahe, keď som ju nedokázal prebrať. Veľmi ma to poznačilo. Keď som začal chudnúť, čoskoro ma začala čoraz viac spoznávať a som šťastný, že opäť vidím tú iskru v jej očiach.

https://www.instagram.com/p/BuJIYmaHDY5/

Moje šťastie rástlo a moje sebavedomie tiež. Začal som behať a robiť šprinty, čím som chudol stále viac a viac. Takmer každý deň som začal cvičiť jogu.

To, že som doma pomáhal mame, bolo aj pre mňa obrovskou pomocou a motiváciou. Moja mama je ten najtvrdší človek akého poznám, a neustále si vážim života, ktorý mi dala. Na konci dňa len chcem, aby bola na mňa hrdá.

https://www.instagram.com/p/BsoQtC0Hvig/

Takže teraz som o vyše 70 kíl ľahší a vážim si každý nádych. Používam lásku a podporu od všetkých naokolo, aby som pokračoval v práci na svojom najvyššom cieli v živote, ktorým je jednoducho byť šťastný. Zatiaľ si nie som úplne istý, čo to znamená, ale dúfam, že to zistím.

https://www.instagram.com/p/BlNWYCuH7Q9/

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights