sobota, 27 júla, 2024

Pravdivá charakteristika znakov zverokruhu: Kto patrí k tým najneporiadnejším? Lev si neporiadok ani nevšimne

Existujú ľudia čistotní aj neporiadní. Tí druhí sa spájajú s rôznymi druhmi nečistôt či neporiadku. Oni sa radšej vnímajú ako kreatívni ľudia a priestor okolo nich je kreatívny neporiadok.

Možno majú naozaj pravdu. Dokonca aj samotní astrológovia stoja na ich strane a argumentujú, že znamenie zverokruhu, v ktorom je človek narodený, ovplyvňuje jeho zvyky. Nie je to o zlom rodičovstve, ale o vplyve hviezd.

Škorpión

Ľudia, ktorí navštívia Škorpióna, si môžu myslieť, že jeho najlepším priateľom je Mr. Proper. Jeho dom sa leskne čistotou. Hneď ako od neho odídu hostia, okamžite sa uvoľní.

Zároveň však ide o sebecké znamenie, ktoré keď si povie, že je unavené, všetko pranie a umývanie riadov presunie na nasledujúci deň.

Škorpióny veria, že najlepším miestom pre ich veci je stolička. V skrini majú pomyselný poriadok, v ktorom nie je možné nič nájsť.

Strelec

Strelec je veľmi energické a aktívne znamenie, no zároveň mu chýba zmysel pre organizáciu. Počas upratovania bude počúvať hudbu, pozerať zaujímavý program v TV alebo variť. To je dôvod, prečo výsledky upratovania nebudú príliš uspokojivé.

Čas strávený čistením považuje za nezmysel. Prečo by mal svoj život tráviť utieraním prachu z chladničky, ak ho môže venovať cestovaniu po svete?

Lev

Lev je kreatívny a impulzívny človek. Jeho dni nie sú ani naplánované a ani spontánne. Vo svojom živote prichádza do kontaktu s mnohými ľuďmi a udalosťami. Neporiadok si takmer ani nevšimne, keďže žije rýchlym tempom.

Lev je zároveň ctižiadostivý a zbaví malých špiniek na oblečení, len aby to neuškodilo jeho príjemnému vzhľadu.

Váhy

Váhy – dvojaké znamenie. Na jednej strane sa im páči, keď všetko okolo nich vyzerá krásne. Na druhej strane nie sú tí, ktorí by sa dobrovoľne púšťali do upratovania, keďže sa počas toho musia vysporiadavať s nečistotami. Omnoho ľahšie by bolo presunúť povinnosť upratovania na niekoho iného.

Kozorožec

Kozorožci umyjú a utrú len to, čo je viditeľné. Ak sa pozriete do ich izby, môžete tam nájsť všetko na svojho mieste v relatívne čistom stave. Čo ale špajza? Alebo taký nočný stolík? Je vysoko pravdepodobné, že tam objavíte ložiská neporiadku rôzneho druhu.

Podobne ako s oblečením, zovňajšok Kozorožca vyzerá úplne dokonale. Avšak vo vreckách či peňaženkách budú mať neporiadok a nohy zdobené deravými ponožkami.

Neporiadne znamenia zverokruhu možno neobľubujú upratovanie, no kompenzujú to pozitívnymi vlastnosťami, vďaka ktorým im dokážete odpustiť aj zvyk žiť v neporiadku.

Ak sa s tým nedokážete zmieriť, máme pre vás upokojujúcu správu: aj tie najneporiadnejšie znamenia zverokruhu sú pripravené na prevýchovu. Vplyv planét na človeka je pomerne veľký, no vplyv ľudí na človeka môže byť ešte efektívnejší. Hovorte o tom s vaším drahým, ak mu na vás záleží, bude sa to snažiť zlepšiť aj navzdory všetkým hviezdam vo vesmíre.

Pokiaľ ide o najčistotnejšie znamenia zverokruhu, za hlavného predstaviteľa poriadku sa považuje Vodnár. Môžete sa od neho naučiť, ako si usporiadať svoj životný priestor, vedzte, že túto úlohu zvládne lepšie než ktokoľvek iný!

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights