Prečo muži odchádzajú od žien, ktoré milujú? TOTO ZISTENIE vás prekvapí

Môže muž odísť zo vzťahu, ak miluje? Áno, a hlavný dôvod je jeden…

Žena sa opýtala mudrca: „Ak človek miluje, vráti sa? Mudrc odpovedal: „Ak človek miluje, neodíde.“

grayscale photo of man wearing blazer                         unsplash

Mnohí sú zvyknutí myslieť si, že presne toto sa v živote deje. Láska vás núti zatvárať oči pred všetkým. A ak človek miluje, nikdy sa nezmení a neopustí rodinu. Ak predsa len odíde, tak nemiloval.

Omar Khayyam napísal:

„Možno zviesť muža, ktorý má ženu.

Možno zviesť muža, ktorý má milenku.

Ale nemožno zviesť muža, ktorý má milovanú ženu.

Nie všetko je také jednoduché. Určite aj vy poznáte rodiny, kde je milý manžel a žena s príšernou povahou… Pritom manžel všetko znáša, pomáha svojej žene, takmer ju nosí na rukách a ona hľadá šťastie v náručí iného, pretože slová láskavého manžela sú jej zbytočné.

Možno aj preto sú prípady, kedy manžel opúšťa rodinu. Všetka trpezlivosť sa skôr či neskôr skončí.

„Aj toho najvernejšieho a najmilšieho človeka unavuje čakanie, ak sa k nemu niekto neustále správa ľahostajne a chladne.“

Aj muž potrebuje náklonnosť a starostlivosť, chce lásku a porozumenie, potrebuje aj podporu. Chce sa po práci vrátiť domov k svojej milovanej a milujúcej žene, domov, kde je pokoj, kde si môže oddýchnuť a nestať sa účastníkom ďalšej hádky.

Kráľ Šalamún múdro povedal:

„Je lepšie žiť v púštnej krajine ako s hádavou a nahnevanou ženou.“

Myslím si, že toto je hlavný dôvod, prečo muži opúšťajú ženy, ktoré milujú. Môžete milovať a trpieť zároveň. No nie každý môže vydržať žiť tam, kde sa cíti zle.

 

Zdroj: romanticcollection.ru

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prečo muži odchádzajú od žien, ktoré milujú? TOTO ZISTENIE vás prekvapí”