sobota, 27 júla, 2024

Tip: Ako vyčistiť byt od negatívnej energie pomocou soli a octu? UROBTE TO PODĽA TOHTO

Mnohí z nás považujú svoj domov za malý ostrovček slobody, kde môžeme byt sami sebou. Po príchode domov z práce chceme zo seba dostať von všetko zlé, čo sa nám za deň nahromadilo v duši.

Avšak často kvôli takýmto narušeniam sa stáva, že energia v dome začne tieto naše zážitky pohlcovať.

Postupom času môže nadobudnúť takú veľkosť, že pobyt doma začne byť nepríjemný. Ponúkame vám teda rýchly a efektívny spôsob, ako vyčistíte váš príbytok od negatívnych energií…

Fotobanka s bezplatnými fotkami na tému argumentovať, Ážijčanka, bláznivýPexels

Čo potrebujete:

  • 1 pohár čistej vody
  • 2 pl soli
  • 1 pl stolového octu

Ako na to

Stačí do rohu miestnosti (môžete priamo na podlahu) postaviť pohár vody a pridať doň najskôr ocot a až potom soľ. Kryštály nemiešajte, nechajte ich postupne rozpustiť vo vode. Takto nechajte pohár vody pôsobiť 1 deň.

Soľ je už dlho považovaná za nástroj číslo jeden v boji proti zlým duchom a zlej energii. Predpokladá sa, že postupným rozpúšťaním bude odpudzovať negatívnu energiu 24 hodín.

Ocot tento proces len zintenzívni. Niektorí ľudia poznamenávajú, že zvyšné kryštály soli dokonca stúpajú na povrch. To znamená, že v dome bolo priveľa negatívnej energie a soľ ju pohltila. Po uplynutí 24 hodín je potrebné postup zopakovať.

water filled cup                       unsplash

Ako to funguje z vedeckého hľadiska

Ak neveríte v mystiku a ezoteriku, neznamená to, že tento spôsob zlepšenia domácej atmosféry nie je pre vás. Vedci uskutočnili experiment a dokázali, že tento ľudový liek skutočne pomáha zbaviť sa únavy a slabosti. Faktom je, že pri odparovaní rozpustená soľ nabíja vzduch zápornými iónmi.

Tie upokojujú nervový systém a normalizujú metabolizmus. Človek pociťuje zlepšenie nálady a nával energie. Princíp je úplne rovnaký ako v soľných jaskyniach alebo na pobyte pri mori.

Samozrejme, v oveľa menšom meradle. Preto môžete tento rituál vykonávať každý týždeň, aby sa upevnil jeho účinok. Ocot dokonale dezinfikuje vzduch. Pomáha tiež zbaviť sa nepríjemných pachov v dome.

brown wooden spoon                           unsplash

Teraz už viete, ako vyčistiť byt od negatívnej energie. Pri prvých príznakoch nevysvetliteľnej únavy a neustále zlej nálady skúste použiť tento zlepšovák. Pocítite, ako sa všetka nahromadená zlá energia za pár dní vytratí. Dokonca aj dýchanie bude oveľa jednoduchšie. Prajeme vám pokoj a pohodu vo vašom vlastnom dome obklopení výhradne pozitívnou energiou.

Zdroj: mirhitrostey.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights