sobota, 27 júla, 2024

Veľká pravda! Tieto znamenia zverokruhu sa rozvádzajú najčastejšie.

Ako sa však jednotlivým znameniam darí v manželstve? Ponúkame vám rebríček, ktorý je zoradený na základe toho, aké znamenia sa rozvádzajú najčastejšie.

Pre mnohých ľudí je manželstvo záväzok na celý život. Avšak v minulosti sa manželstvo vnímalo striktnejšie ako dnes. Dnes sa už pomerne často stáva, že mnohé manželstvá končia rozvodom.

Len málokto pozná presný recept na dokonalé manželstvo. A paradoxom je to, že ak u niekoho ten recept funguje u iných nemusí. Práve naopak, môže mať často o to negatívnejší efekt. No v mnohých prípadoch môže pomôcť astrológia. Ak veríte na horoskopy a riadite sa mnohými ich radami viete si často veci uľahčiť.

Ako sa však jednotlivým znameniam darí v manželstve? Ponúkame vám rebríček, ktorý je zoradený na základe toho, aké znamenia sa rozvádzajú najčastejšie.

Kozorožec: vynikajú mnohými pozitívnymi vlastnosťami. Medzi ich najlepšie vlastnosti jednoznačne patrí rozvaha, inteligencia a úprimnosť. Ich slabinou, ktorá dokáže vzťah často naštrbiť je ich samoľúbosť. Viac sa zaujímajú o seba než o ostatných. Ich negatívom je aj to, že nemajú pochopenie pre zlozvyky svojich partnerov.

Vodnár: Vodnári si prenášajú svoje vlastnosti aj do vzťahu. Horšie je už to, že sú roztržití a majú potrebu nezávislosti. Byť v partnerskom vzťahu s vodnárom je náročné. Najťažšie je dostať sa cez krízy a to tak, že ho naučíte robiť kompromisy.

Panna: Títo ľudia sú pre svojho partnera oporou. Vo vzťahu pomáhajú partnerovi prekonávať najťažšie skúšky a preto sú oni sami často frustrovaní. Ak cítia oporu aj na druhej strane vedia byť vernými a dobrými partnermi.

Strelec: Ich divokosť a živelnosť v podobe cestovateľského ducha môžu vo vzťahu viesť k problémom. Vyznačujú sa najmä netrpezlivosťou a k diplomatickým riešeniam sa veľmi neschyľujú.

Škorpión: Škorpióni sú vášnivými ľuďmi, ktorí často môžu byť láskou života. To, čo by mohlo vo vzťahu partnerom prekážať je prílišná žiarlivosť. Preukážte škorpiónom vernosť a čestnosť a oni vám to dvojnásobne vrátia.

Baran: Večne nabití energiou. Táto vlastnosť sa pretavuje aj do vzťahu. Nie je to vždy práve najlepšia vlastnosť. Radi skúšajú nové veci. Baran si musí so svojím partnerom nájsť cestu k tolerancii.

heart-529607-1280

Blíženci: Zvykne sa vravieť, že každá minca má dve strany. Toto pravidlo platí aj pre blížencov. Pri nich je vysoko pravdepodobné, že sa nechajú strhnúť záchvatmi zlosti. Avšak na druhej strane sú ich vlastnosti dôležité pri udržiavaní si fungujúceho a milujúceho manželstva. Bývajú láskaví a jemní.

Váhy: Váhy sa vyznačujú spravodlivosťou. Presne toto si vyžadujú aj od svojich partnerov, rešpekt a úctu. Je náročné s nimi komunikovať, pretože v prípade konfrontácie sú vyzbrojení argumentmi.

Lev: Levi sú veľmi tvrdohlaví, no napriek tomu svoje rodiny veľmi milujú. Ich silnými stránkami sú veľkorysosť a vernosť. Problém nastáva v momente, ak ich niekto zraní.

Rak: Ľudia narodení v tomto znamení sa starajú o svojich blízkych s veľkou láskou. Môžu byť náladoví a občas aj výbušní. Nechávajú sa strhnúť svojimi emóciami, čo v konečnom dôsledku aj oľutujú.

Býk: Na týchto ľudí sa môžete spoľahnúť vždy. Ak je váš partner tohto znamenia, môžete byť pokojní. Vaše manželstvo bude harmonické a fungujúce. Problém nastáva ak je váš partner výbušný.

Ryby: Ak sme na začiatku spomínali recept na šťastné manželstvo, tak ryby to vedia najlepšie. Ich silná stránka je to, že sa vedia v každej situácii prispôsobiť. Sú skvelými partnermi, ktorí budú o manželstvo na celý život jednoznačne bojovať.

zdroj:brightside

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights