sobota, 27 júla, 2024

Vnučka zachytila posledné momenty 60-ročného milostného príbehu jej starých rodičov

Často sú to mladí a krásni, ktorí zobrazujú milostné príbehy, či už vo filmoch, na stránkach romantického románu alebo online. Ale jeden starší pár sa stal inšpiráciou pre jednu ženu, aby ukázala skutočný význam lásky a romantiky.

Emily Hime rozprávala o niekoľkých posledných mesiacoch života svojej starej mamy. Bolo to srdcervúce obdobie, ale aj obdobie, keď povedala, že je „požehnaná, že môže byť svedkom niečoho tak krásneho,“ a to bezpodmienečnej lásky medzi jej starými rodičmi.

Emily uviedla, že jej rodina vždy provokovala jej starého otca tým, že nikdy neprežije bez starej mamy ani sekundu. Ona pre neho robila všetko, no v posledných mesiacoch jej života sa úlohy obrátili.

,,Vďaka tomu som si uvedomila, že najromantickejší milostný príbeh nie je Rómeo a Júlia, ale sú to stará mama a starý otec, ktorí spolu zostarli. Je to dedko, ktorý stojí po boku starej mamy počas najťažšieho obdobia jej života. Učí sa pripravovať jedlo, prať a variť pre ňu, keď absolvovala 6 cyklov chemoterapie.

Je to dedko, ktorý ju drží za ruku, chodí na každú návštevu lekára a nevychádza z domu, pokiaľ ho niekto nenahradí, pretože nechce, aby sedela sama, čo i len na pár minút sama.“

www.facebook.com

Emily uviedla, že personál v nemocnici neustále ospevoval jeho oddanosť a to, ako ich všetci spolu radi sledovali. Zostal po boku svojej manželky každý deň, kým bola v nemocnici a potom, keď zostala v hospici. Pri každej príležitosti ju držal za ruku a pobozkal ju na čelo, čím naplno využil každú spoločnú chvíľu, spomína Emily. Jej starí rodičia sa zoznámili v cyklistickom klube v Anglicku, keď mali iba 20 rokov.

Milujúca vnučka si všimla, ako sa oči jej starého otca naplnili slzami zakaždým, keď si pomyslel, že jeho manželka trpí, alebo ju niečo bolí. Jej babička tiež utrpela niekoľko mozgových príhod a jej telo ochablo, a napriek tomu jej každý deň hovoril, aká je krásna.

„Ich láska bola večná. Po takej láske túžime všetci. Iba mesiac chýbal aby spolu oslávili 60 rokov plných lásky.“ uviedla Emily.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights