sobota, 27 júla, 2024

Vydesení ruskí vojaci dostali medailu za boj proti Ukrajine. Ich pohľad hovorí za všetko…

Russian Soldiers Appear Terrified After They Are Awarded Medal For Ukraine

Rusko sa pochválilo videom, v ktorom sú ruskí vojaci ocenení medailami za svoje úsilie na Ukrajine, pričom mnohí vyzerajú vydesene a šokovane.

Na záberoch, ktoré odvysielal Kremľom kontrolovaný Channel One, bolo vidieť námestníka ruského ministra obrany Alexandra Fomina, ktorý sa stretol s vojakmi a chválil ich za ich službu. Všetci muži z videa, ktorí boli vo vojne na Ukrajine, skončili na invalidnom vozíku.

Fomin im povedal: „Všetci ste plnili rozkazy, ktoré vám boli pridelené, všetci ste zo seba dali 100 percent. Ako skutoční muži, ako skutoční vojaci ste pokračovali v ceste našich starých otcov a otcov.“

Vo videu je možné vidieť aj ruského ministra obrany Yunusa-Bek Jevkurova, pri stretnutí s vojakom, ktorý je hospitalizovaný v nemocnici. Minister vojakovi povedal: ,,Dúfam, že sa čoskoro postavíš na nohy.“ Vojak vyzeral veľmi bojazlivo a vydesene.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj povedal, že jeho vláda zváži vyhlásenie neutrality a ponúknutie bezpečnostných záruk Rusku, vrátane toho, že bude bez jadrových zbraní.

V nedeľu (27.3.) v rozhovore s nezávislými ruskými novinármi povedal, že otázka neutrality a súhlasu so zotrvaním mimo NATO, by mala byť predložená ukrajinským voličom v referende po stiahnutí ruských jednotiek.

Zelenskyj prezradil, že Moskva sa obáva vzájomnej dohody. Podľa ukrajinskej tlačovej agentúry RBK Ukraina, prezident Zelenskyj povedal: „Bolo by to smiešne, keby to nebolo také tragické. 

Prioritami Ukrajiny počas tohtotýždňových ukrajinsko-ruských rozhovorov v Turecku je vraj suverenita a územná celistvosť. Hľadáme mier a to naozaj bezodkladne. V Turecku sa objavuje príležitosť.

Nie je to ešte stratené. Uvidíme výsledok.“ Zelenskyj tento týždeň povedal, že bude naďalej apelovať na parlamenty iných krajín, aby im pripomenul zúfalú situáciu jeho krajiny.

Zdroj: unilad.co.uk

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights