sobota, 27 júla, 2024

18-ročné dievča si priložilo zbraň na čelo a stlačilo spúšť. TAKTO VYZERÁ DNES

Dospievanie môže byť ťažkým obdobím aj pre toho najpopulárnejšieho tínedžera. Mnohí dnes robia všetko pre to, aby zapadli do kolektívu.

Musíte mať správne oblečenie, počúvať správnu hudbu a mať správne záujmy. Našťastie ako starnete, to, čo sa zdalo tak neuveriteľne dôležité, zostáva len spomienkou.

Som rada, že moje tínedžerské roky sú za mnou. Ale keby som sa mohol vrátiť, prial by som si, aby som sa viac zastal tých, ktorí boli slabí.

Katie bola na strednej škole veľmi utiahnutá tínedžerka a neustále snívala o tom, že bude mať priateľa. Ale keď to to konečne prišlo, stalo sa niečo, čo nenávratne zmenilo jej život. V mobile svojho priateľa objavila textovú správu od iného dievčaťa.

https://www.instagram.com/p/BtFJsyPBPVT/

Rozchod v nej vyvolal pocit, že jej život sa skončil a čoskoro urobila impulzívne rozhodnutie, ktoré bude ľutovať do konca života.

Vieme, že nie je múdre robiť dôležité rozhodnutia, keď ste smutní, ale presne to sa stalo v prípade Katie.

Katie v srdci cítila, že jej život už jednoducho nestojí za nič. Ponáhľala sa domov do domu svojho brata, zobrala zbraň a strelila sa do tváre. Bola si istá, že výstrel ju pripraví o život.

https://www.instagram.com/p/BoCGe6-lcj7/

Ale zdalo sa, že niekto alebo niečo na ňu v ten deň dohliadalo a ona ako zázrakom prežila. Napriek tomu si odstrelila takmer celú tvár.

https://www.instagram.com/p/BoWbBTklCc4/

V emotívnom rozhovore pre BBC si Katin otec pripomenul, čo povedali lekári, keď ju previezli do nemocnice. ,,Nikdy nebude jesť, nikdy nebude piť, nedokáže už rozprávať… Do konca života bude musieť byť umiestnená v odbornom zariadení.“ Už len pomyslenie, že Katie prežije zvyšok života vo vegetatívnom stave, bolo pre jej rodinu neznesiteľné. Najhoršie však bolo vedomie, že to Katie urobila zámerne sama sebe.

Niekoľko mesiacov nikto nevedel, ako sa veci vyvinú. Dokázala by Katie niekedy opustiť nemocnicu? Bude potrebovať pomoc po zvyšok svojho života? A ako by vyzerala?

https://www.instagram.com/p/BmoGhlZh3iG/

Vďaka úžasnému tímu lekárov, však dostala Katie druhú šancu. Možnosť transplantácie úplne novej tváre. „V určitom momente som mala šancu získať späť svoj život . Spočiatku to bolo veľmi ťažké rozhodnutie, pretože som vedela, že niekto bude musieť umrieť, aby som mohla opäť dostať tvár,“ uviedla Katie. Ale čím viac o tom premýšľala, tým viac Katie začala akceptovať myšlienku novej tváre.

https://www.instagram.com/p/Bmhbor6nz-K/

O tri roky a 22 prípravných operácií prišiel konečne čas na komplexnú transplantáciu. Jedenásť lekárov pracovalo viac ako 30 hodín, aby presunuli tvár Adrey Schneiderovej na tvár Katie. Výsledok bol lepší, než ktokoľvek kedy mohol dúfať.

Myslím, že Katie bude svoje rozhodnutie ľutovať do konca života. Mala však druhú šancu na život, niečo, čo nikto nepovažoval za možné. Myslím, že tento príbeh nám pomáha vážiť si náš život o niečo viac.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights