35-ročná žena je opakovane tehotná už od 13 rokov. Zverejnila fotky, z ktorých vám padne sánka.

35- ročná žena je opakovane tehotná už … od 13 rokov! Na internete sa objavili fotky, ktoré šokovali.

Ako je to možné? Nie je unavená?

Satu Nordling Gonzales je autorkou blogu a influencerkou. Pochádza z Fínska, kde býva s mužom z Uruguaja.  Žije úplne iný život ako jej rovesníčky. Je tehotná opakovane už od 13 rokov – porodila už 9 detí a to stále nie je koniec!

Niet pochýb o tom aké je tehotenstvo náročné.  Väčšina žien si chce po pôrode nechať určitý čas pred plánovaním ďalšieho dieťaťa. Satu je výnimkou. Blogerka sa teší zo svojho života a je hrdá na to, že je neprestajne tehotná.

S radosťou publikuje fotografie, na ktorých nie sú ani náznaky únavy. Andreas, muž Satu, ju podporuje každý deň a je skvelým otcom pre 9 detí. Aj vďaka jeho pomoci má blogerka čas na blog „My Baby Dolls” a Instagram, kde má vyše 100-tisíc followerov.

Satu a Andreas majú 9 detí – 3 synov a 6 dcér. Šťastná mamička informuje o svojom živote priebežne. Niet pochýb o tom, že bravúrne zvláda rodičovstvo. Vidno, že rodina je pre ňu prioritou a že sa v roli matky a manželky doslova našla. A stále jej zostáva aj čas na svoje záujmy.

Zdroj: PAPILOT, FOTOGRAFIE: INSTAGRAM.COM/MYBABYDOLLS/

zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “35-ročná žena je opakovane tehotná už od 13 rokov. Zverejnila fotky, z ktorých vám padne sánka.”