sobota, 27 júla, 2024

Dieťa, ktoré matka vyhodila na smetisku je dnes riaditeľom multimiliónovej spoločnosti

Freddie Figgers je mladý muž, ktorého životný príbeh inšpiroval mnohých. Keď ho dnes vidíme a uvedomujeme si, aký je úspešný, človek by neveril, že ho jeho biologickí rodičia vyhodili do kontajnera, keď bol ešte len dieťa.

Freddie je pripomienkou, že bez ohľadu na to, ako sa k vám ľudia správajú, nikto vám nikdy nemôže ukradnúť váš talent.

Našťastie sa ho ujala rodina, ktorá mu prejavovala lásku už od chvíle, keď sa stal ich zákonným synom. V skutočnosti to bol jeho adoptívny otec, ktorý motivoval Freddieho, aby bol každým dňom lepší a lepší.

Freddieho nová mama a otec si uvedomili, že je skutočne výnimočný, a preto vedeli, že to v živote dotiahne ďaleko. Keď mal iba deväť rokov, rodičia mu kúpili vôbec prvý počítač. Ten však nefungoval ako mal. No namiesto toho, aby Freddie požiadal svojich rodičov, aby ho vrátili, povedal, že zistí, prečo nefunguje. Jeho zvedavosť bola prirodzená a intenzívna, a viedla ho v živote k veľkým veciam.

Po rozobratí počítača a jeho opätovnom zostavení ho Freddie spustil. V skutočnosti má ešte stále tento počítač ako spomienku na časy, kedy jeho láska k počítačom a technológiám začala.

Verte tomu alebo nie, Freddie bol skutočný počítačový zázrak a fakt, že sa zamestnal ako počítačový technik, keď mal len 12 rokov, o tom svedčí najlepšie.

O tri roky neskôr mal Freddie pocit, že by mohol rozbehnúť vlastný biznis, a tak ako 15-ročný spustil cloudovú počítačovú spoločnosť. Jeho služby využívalo mnoho malých firiem a to bol začiatok jeho cesty k tomu, aby sa stal jedným z najmladších milionárov.

Tento mladý muž sa však môže pýšiť oveľa väčšími vecami. Neskôr využil svoj talent a znalosti na pomoc ľuďom, ktorí zdieľali rovnaký zdravotný stav, ako jeho otec, a to demenciu.

Freddie navštevoval vysokú školu, ale čoskoro si uvedomil, že čas, ktorý strávi v triede, by mohol lepšie využiť pri zlepšovaní svojich produktov.

Štyri týždne po prerušení štúdia, Freddie vynašiel počítačový program a zarobil 80 000 dolárov, ktoré použil na vytvorenie topánok pre ľudí trpiacich demenciou. Nebola to však obyčajná obuv. Vo vnútri sa nachádzal GPS sledovač, ktorý fungoval obojsmerne. Neskôr vynašiel aj telefón so zabudovaným bezdrôtovým glukomerom.

Tvrdá práca a využitie svojho talentu správnym spôsobom urobili z Freddieho majiteľa spoločnosti, ktorá má teraz hodnotu 62 miliónov dolárov. Zároveň je jedinou menšinovou telekomunikačnou spoločnosťou v USA.

Bez ohľadu na to, aký mal tento chlapec ťažký začiatok, vďaka správnym ľuďom, ktorí sa ho ujali, mohol rozvíjať svoj talent.
„Ver v to, čo robíš. Nedovoľte, aby vás niekto od toho odhováral. Ľudia nevidia vašu víziu. Ľudia vám nebudú veriť. Ale ty si musíš veriť a budeš prosperovať,“ hovorí tento inšpiratívny mladý muž.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights