sobota, 27 júla, 2024

Fico hľadá nového prezidenta SR. Prezidentke Čaputovej odkazuje…

Prezidentka Zuzana Čaputová si od lídra Smer-SD vyslúžila ďalšiu kritiku. Robert Fico ju opäť spája s Američanmi a dáva jej za vinu kulúznu väzbu jeho kolegu exministra Roberta Kaliňáka.

Kaliňák sa nachádza v kolúznej väzbe, v ktorej nejakú dobu určite pobudne. Robert Fico sa na jednej z posledných tlačových konferencii vyjadril aj k situácii v súvislosti so zatýkaním jeho kolegov.

Fico tvrdí, že celá situácia vznikla kvôli snahe vlády zbaviť sa opozície, pričom dôkazy hovoria úplne niečo iné. Policajný prezident Harman má opačný názor, podložený dôkazmi. 

Fico na konferencii predpovedal aj výsledky budúcich parlamentných volieb. Podľa neho má strana Smer zvíťaziť, pričom prieskumy ukazujú niečo iné. V prieskumoch už niekoľko mesiacov vedie Hlas.

Rovnakú voličskú podporu ako Smer má aj politická strana SaS. Fico chce po údajnom budúcom víťazstve vo voľbách urobiť kroky k tomu, aby už nikdy viac nebol stíhaný žiaden poslanec:

Dávam verejný sľub, že nech je to akýkoľvek poslanec Národnej rady, nikdy nebudem súhlasiť s väzobným stíhaním takéhoto poslanca. Robert Fico zrejme pozabudol na to, že v minulosti podporil zatknutie Ivana Lexu, čo pripomenula poslankyňa Zemanová (SaS).

Ficova strana sa vraj aj naďalej snaží o odvolanie ministra vnútra Romana Mikulca, pričom video prezidentky Zuzany Čaputovej, v ktorom hovorí po rusky a ktoré adresovala ruským vojskám na území Ukrajiny, považuje za „americké divadlo“.

Podľa Fica jej chýbali len šaty z americkej zástavy. Robert Fico má zrejme veľké plány aj pre prezidentské kreslo:

Musíme nájsť človeka, ktorý bude hájiť slovenské záujmy. Ktorý síce bude rešpektovať členstvo v EÚ a NATO, ale bude robiť svetovú politiku na všetky štyri strany, nie iba smerom na západ.“

Zdroj: hitky.sk

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights