sobota, 27 júla, 2024

Materinská láska bez hraníc: Mamička si musela vybrať medzi svojím životom a životom svojho dieťaťa

Jennifer Lakeová bola 16-ročná študentka na strednej škole, keď prvýkrát začala pociťovať silné bolesti hlavy, ktoré sa objavovali z ničoho nič. Vedela, že niečo nie je v poriadku a tak sa rozhodla navštíviť lekára a absolvovať niekoľko vyšetrení.

Jej lekár nariadil magnetickú rezonanciu hlavy, ktorá odhalila nádor na mozgu. To bola tá najzničujúcejšia správa, akú mohla mladá tínedžerka počuť. Verila, že má život pred sebou, no namiesto toho čelila boju s hroznou chorobou.

Nádor mal asi dva centimetre, no po sérií ďalších testov sa ukázalo, že situácia je ešte horšia a nádor bol ešte väčší. Žiaľ, rakovina sa rozšírila do ďalších častí jej tela.

Jenniferine šance na prežitie boli mizivé, aj keby sa rozhodla podstúpiť chemoterapiu. Lekári jej tiež povedali, že ak sa jej to podarí, liečba u nej spôsobí neplodnosť a nikdy nebude môcť mať deti.

 „Povedali nám, že nemôže otehotnieť, takže sme sa tým netrápili,“ povedal jej priateľ Nathan (19).

Stalo sa však niečo nečakané a pár sa dozvedel, že čakajú bábätko. Tým sa pre Jennifer zmenilo veľa vecí, keďže si vždy priala byť jedného dňa mamou.

To však znamenalo, že musela urobiť ťažké rozhodnutie. V stávke bol buď život jej dieťaťa, alebo jej vlastný. V prípade, že by sa rozhodla pokračovať v tehotenstve, znamenalo by to, že bude musieť prestať s chemoterapiou.

Táto mladá žena sa rozhodla nasledovať svoje srdce a donosiť dieťa, aj keď to ohrozilo jej život.

O deväť mesiacov neskôr privítali na svete malého Chada Michaela.

Jenniferina mama Diana si spomenula na deň narodenia svojho vnúčaťa a povedala, ako jej dcéra chytila ​​pôrodnú asistentku za ruku a zašepkala: „Skončila som, urobila som, čo som mala. Moje dieťa sa sem dostalo v bezpečí!“

Len šesť dní po tom, čo porodila svoje dieťa, bola Jennifer prepustená z nemocnice. Žiaľ, mala len šesť dní, ktoré mohla stráviť so svojím uzlíčkom šťastia v pohodlí domova. Keď zomrela, malý Chad bol v jej náručí.

Jennifer bola šťastná, že porodila a pobozkala svoje dieťa. Priniesla najvyššiu obeť a ukázala, čo sú matky schopné urobiť pre svoje deti.

Niekoľko rokov po jej smrti Chad vie, čo pre neho jeho mama urobila a ako veľmi ho milovala. Jej príbeh chytá za srdce mnohých už od roku 2011, keď opustila tento svet.

 

Zdroj: boreddaddy.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights