sobota, 27 júla, 2024

Prezident Zelenskyj má svoju vlastnú akčnú figúrku. Kúpili by ste si ju?

Volodymyr Zelenskyj je v posledných mesiacoch najznámejším prezidentom na svete. Už takmer 3 mesiace úspešne odoláva ruskej agresii na Ukrajine.

Od prvých chvíľ je na strane obyčajných Ukrajincov, nikdy neopustil svoju krajinu a bojuje za oslobodenie spod nátlaku Putina. Nie len na Slovensku, ale na celom svete, ho ľudia považujú za spoľahlivého lídra, pričom niektorí ho porovnávajú s akčným hrdinom.

Prezident Zelenskyj si získava sympatie ľudí okrem iného aj každým jedným prejavom a tak sa rozhodli zobraziť ho aj v podobe akčnej figúrky.

Figúrka je vytvorená v dielni americkej firmy Hero Builders, ktorá vytvára postavičky známych ľudí sveta, vrátane celebrít, politikov či postavičiek na objednávku. Spoločnosť potvrdila, že o postavičku prezidenta Ukrajiny je obrovský záujem. Figúrka sa predáva za 64 eur.

Postavičká 44-ročného ukrajinského prezidenta má 30 centimetrov a vďaka ohybným kĺbom je jej možné hýbať s končatinami. Postavička má oblečené tričko s národným symbolom Ukrajiny, vojenské nohavice a vojenské topánky, aké nosí aj prezident Zelenskyj.

Spoločnosť upozorňuje aj na nezvyčajnú schopnosť, ktorú figúrka prezidenta Ukrajiny má. Figúrka dokáže rozprávať. To, čo dokáže, si viete pozrieť na nasledujúcom videu.

Okrem figúrky, ktorú produkuje americká spoločnosť, sa v reakcii na hrdinstvo Ukrajiny, začali vyrábať aj iné vlastenecké predmety. S produkciou takýchto predmetov začala ukrajinská spoločnosť Kopitsaktorá začala vyrábať protitankové strely Javelin, drony Bayraktar 2 či lietadlá Antonov 225 Mrija v podobe plyšových hračiek.

Zdroj: emefka.sk

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights