sobota, 27 júla, 2024

SILNÝ emočný príbeh: Iba 8 ročný chlapec, ktorý unikol bránam detského domova, sa musel starať o paralyzovanú matku

Istý čas sa príbeh tohto chlapca medializoval na každom televíznom kanáli v Rusku. Novinári boli šokovaní lebo zistili, že školák sa sám staral o domácnosť a dokonca aj o paralyzovanú matku. Na svetlo sveta sa rozšírila informácia, že mladému Vladovi bolo iba 8 rokov, keď sa stal hlavou rodiny.

Tragédia rodiny:

Niekoľko rokov po narodení svojho syna sa Vladov otec stal závislým na alkohole, preto ho jeho manželka, Tatiana, opustila a usadila sa so svojím dieťaťom v starej drevenej chate. Ich život bol ťažký a všetko sa ešte zhoršilo, keď žena dostala mŕtvicu, po ktorej ostala paralyzovaná. Chlapec mal vtedy iba osem rokov!

Tvrdohlavé dieťa:
V tom čase Vladov otec zomrel pri požiari, takže 8-ročné dieťa zostalo samo. Chlapca chceli zobrať do detského domova, no tvrdohlavé a sebestačné dieťa nechcelo nechať svoju matku samu. Susedka sa rozhodla dieťa adoptovať, aby mu tak aspoň z časti pomohla vyriešiť problémy, ale inak sa musel chlapec so všetkým vyrovnať sám.

Sám proti svetu:
Informácie o Vladovi a jeho nešťastí sa dostali do médií, keď mal až 16 rokov. Každý bol ohromený tým, čo uvidel na obrazovke. Po celý ten čas bolo dieťa schopné variť a upratovať dom, zakúriť v komíne, starať sa o svoju slabú matku, umývať ju a kŕmiť.

Paralýza:
Aj keď sa Tatiana cítila veľmi zle a prestala hovoriť, Vlado sa nevzdal. Vyzbrojil sa knihami a každý večer učil svoju mamu čítať a rozprávať.  Samozrejme jej nemohol poskytnúť plnohodnotnú liečbu, ale nechcel, aby sa jej stav zhoršil. Bohužiaľ, žena na tom bola čím ďalej tým horšie.

Športovec:
Najzaujímavejšia vec je, Vlado na seba starostlivosťou o matku neuvalil kríž. Je skvelý vo vzpieraní ťažkých váh, tréner ho neprestáva chváliť a chlapec získal niekoľko ocenení.

Mladý pár:
Vlado má aj osobný život. So svojou priateľkou, Nasťou, sa stretol v škole. Hneď sa do seba zamilovali. Nasťa ho tak milovala, že neváhala a začala mu pomáhať so starostlivosťou o jeho matku.

Dnes je z chlapca 23-ročný muž, pracuje ako zvárač a našiel si robotu v rodnom meste, aby nemusel opustiť matku.Z biedneho domu sa presťahovali do bytu a dokonca sa nájdu aj takí ľudia, ktorí finančne podporujú túto rodinu.Vlad tvrdo pracuje a do budúcna sa díva optimisticky.

Tvrdo pracujúci chlap si je istý, že všetko bude v poriadku aj s jeho matkou. Príbeh mladého muža stále putuje po webe a podnecuje v ľuďoch pozitívne pocity.

Zaujal vás tento dojemný príbeh? Nezabudnite ho zdieľať s vašimi priateľmi.

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights