sobota, 27 júla, 2024

Tipujú jej 42 pritom má OMNOHO VIAC. Mladých mužov priťahuje ako magnet. Tomuto vďačí za to, že stále krásne a mlado vyzerá

Platí jedno staré pravidlo. Vek je len číslo. Taktiež to, že máte len toľko rokov na koľko sa cítite. Toto pravidlo potvrdzuje veľa ľudí, ktorých skutočný vek by ste si nikdy v živote ani len netipovali. Niečo podobné zažíva celý život aj 56 ročná Kym, ktorá má svoj recept na zachovanie si mladistvého vzhľadu a skvelej kondície.

Ako hovorí samotná krásne vyzerajúca Kym, jej vzhľad je len odrazom a výsledkom jej zdravej životosprávy a pravidelného cvičenia jogy. Táto jogínka sa sama vyjadruje, že jej skutočne lichotí ak jej namiesto jej skutočného veku tipujú približne 42 rokov.

Jej recept večnej mladosti spočíva aj v odmietaní mužov, ktorí majú viac ako 50 rokov. Odôvodňuje to tým, že sú títo muži tak ako mentálne, tak aj psychicky starí.

Kym však priznáva, že nájsť si muža, ktorý by bol v jej veku je taktiež naozaj ťažké. Je to tak preto, lebo muži v takomto veku sú buď vdovci, rozvedení alebo idú skôr po mladších ženách. Okrem toho, ako sa sama vyjadrila, títo muži majú jedno spoločné. A to je veľké pivné brucho, obľúbenú krčmu a málo vlasov.

Táto na svoj vek atraktívna žena má už dospelého syna. Túži však potom, nájsť si muža, s ktorým bude zažívať nové veci. Miluje ak sa o seba muži starajú a nie sú zanedbaní. Okrem iného nemá rada, ak muži nemajú vlasy.

„V skutočnosti neobháňam žiadnych zajačikov. Môj posledný partner mal 48, vyzerá dobre a stará sa o seba.“ Vyjadrila sa Kym. Vychádza to aj z toho, že ak povie mužom okolo 30ky, že má syna v ich veku, ich to neodrádza a aj napriek tomu jej nedajú pokoj. Jej však táto veková kategória nevyhovuje, pretože si to reálne nevie ani len predstaviť.

„Potrebujem sa s niekým rozprávať o témach, ktoré sú mi blízke. Neviem, ako by som to zvládala, keby sme sa rozprávali o hudbe alebo filmoch, ktorým vôbec nerozumiem. Ideálne je to s mužom, ktorí má približne 45 rokov,“ hovorí táto Londýnčanka, ktorú neťahajú ani kluby a ani online zoznamky.

Aj keď sa to dnes už nezdá, Kym kedysi trpela nadváhou a jej konfekčná veľkosť bola 16. Práve vtedy nastal zlom v jej živote a zamilovala si jogu, ktorá jej pomohla dostať sa do dokonalej kondície a priznáva, že sa to odzrkadlilo aj vo výkone v posteli.

Ako tvrdí sama, so sexom je na tom oveľa lepšie než kedykoľvek predtým. „Vtedy som bola hanblivá, nevedela som, čo chcem. Nedá sa to porovnať s tým, čo prežívam teraz.“ Povedala joginka Kym.

Kráska v rokoch verejne odkazuje všetkým mužom aby sa o seba začali starať a prestali jesť nezdravé jedlá. Taktiež tvrdí, že by mali začať navštevovať posilňovňu a flirtovať aspoň raz do týždňa. Raz do týždňa by mali podľa nej úplne vypnúť. Až potom budú mať šancu u takých žien ako je ona.

zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...
Romana
Romana
Volám sa Romana a som redaktorkou pre portál Mysmezeny.sk Medzi moje obľúbené témy patrí história, vzťahy a náboženstvo 🙏

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights