Video: V Bratislave sa udiala krutá bitka dvoch Ukrajiniek blondínok

Agresia a pouličné bitky už nie sú len mužskou záležitosťou. Pred pár dňami sa v hlavnom meste udiala bitka, nad ktorou krútil hlavou nejeden okoloidúci. Bitka sa odohrala v Starom Meste, pričom účastníkmi boli dve blondínky.

Ženy sa podľa svedkov bili bez zábran tak, že okoloidúci videli aj to, čo vidieť nechceli.

Podľa svedkov nebolo nikomu zrejmé, prečo k bitke došlo. Podľa mnohých ľudí to nebolo jasné ani prsnatým blondínkam, ktoré sa do bitky zaplietli. Krutosť ich bitky dokazuje, že si zrejme „ležali v zuboch“.

Na videu, ktoré natočil jeden zo svedkov konfliktu, môžete vidieť hádku skupiny ľudí. V skupinke sa už vtedy nachádzali aj spomínané ženy. Počas hádky došlo k postrčeniu jednej zo žien, ktorá následne spadla na betón.

Spolu s ňou spadol aj muž. Na ležiacu dvojicu sa následne vrhla druhá žena, ktorá začala bitku s prvou, vtedy už ležiacou blondínkou. 

VIDEO

Zdroj: cas.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Video: V Bratislave sa udiala krutá bitka dvoch Ukrajiniek blondínok”