sobota, 27 júla, 2024

Žena zostala po nešťastnom zákroku s veľkou dierou v tvári. TAKTO VYZERÁ DNES

V súčasnosti je pomerne bežná zmena kontúr tváre, pier, nos, líc alebo čela. Tieto vylepšenia sú bežne dostupnú hlavne vďaka množstvom odborníkov v oblasti plastickej chirurgie.

Nie všetky sú však vykonávané licencovanými špecialistami a je životne dôležité, aby ste vždy navštívili skutočného lekára, ktorý vie, čo robí. To si uvedomila Gina Anderson z Oregonu, ale bohužiaľ neskoro.

Gina, ktorá pracuje ako neurologička chcela po dovŕšení 40 rokov „vyzerať lepšie“. Kolegyňa jej ponúkla, že jej urobí výplň tváre, no veci po rokoch nabrali nečakaný spád. Gina skončila s obrovským zápalom pod pravým okom a ukázalo sa, že jej vpichli silikón. Problém sa len zväčšoval, až kým Gine nezostala na líci diera.

Gina sa obrátila na lekárov v televíznom seriáli Botched, kde sa snažila získať pomoc, ktorú potrebovala na opravu tváre.

Cítiť sa pohodlne vo vlastnej koži je jednou z najdôležitejších vecí v živote.

Iste, všetci máme veci, s ktorými možno nie sme na sto percent spokojní, no v konečnom dôsledku je v živote kľúčové cítiť sa pohodlne a akceptovať to, kým ste. Kľúčom je prijať seba, nie sa naháňať za tým, aby sme sa páčili svojmu okoliu.

Zatiaľ čo niektorí riešia zmenu účesu, chodia do posilňovne alebo podstúpia menšie operácie, iní majú pocit, že je potrebná zmena na zásadnejšej úrovni.

Silikón, ktorý jej bol aplikovaný, spôsobil zápal oka a líca. Kvôli silikónu sa jej zdeformovalo pravé oko a časť líca. Nielenže boli silikónové injekcie nelegálne, ale jej oko a líce zostali značne poškodené.

Hoci jej boli aplikované injekcie do oboch líc, silikón sa nejako prejavil len na jej ľavej strana. Nakoniec Gina a jej manžel dospeli k záveru, že to muselo byť preto, že mala dve rôzne injekcie s dvoma rôznymi produktmi.

O štyri roky neskôr sa veci naozaj zhoršili. Začali sa prejavovať desivé účinky nelegálnych silikónových injekcií. Zápal sa nazýva granulóm, ktorý zvyčajne vzniká, keď sa imunitné bunky zhlukujú a vytvoria uzlíky v mieste špecifickej infekcie alebo zápalu.

Podľa odborníkov z Mayo Clinic sú granulómy obranné mechanizmy, ktoré spúšťajú v tele obranné procesy, aby zlikvidovali cudzie telesá, zvyčajne aby sa zabránilo šíreniu baktérií. Počas niekoľkých dní sa však granulóm zväčšil a praskol.

V tej chvíli Gina vedela, že musí vyhľadať pomoc. Prešla piatimi rôznymi korekčnými operáciami na odstránenie silikónu, no žiadna z nich nepomohla a granulómy sa opäť vrátili. Nakoniec jej na líci zostala rozľahlá diera. ,,Musela som ukončiť prax,“ uviedla Gina. „Nemôžem spať a mám neustále bolesti. Je ťažké na to neustále myslieť. Vyzerá to skutočne veľmi škaredo. Som v agónii, nespím, moje vlasy začali rednúť a vypadávať. K tomu všetkému som sa začala cítiť slabá a unavená. Je to nočná mora.“

Gina nedostala pomoc, ktorú zúfalo potrebovala, a tak sa rozhodla obrátiť na Dr. Terryho Dubrowa a Dr. Paula Nassifa, ktorí vystupovali v televíznom seriáli reality Botched.

,,Keď dostanete granulóm, čo je zápalová reakcia na cudzie teleso, zvyčajne sa to stane medzi šiestimi mesiacmi až rokom,“ vysvetľuje Dr. Dubrow. ,,Skutočnosť, že sa pri Gine začali tieto granulómy prejavovať až neskôr, naznačuje, že ide o veľmi pomalú, tlejúcu zápalovú chronickú reakciu, ktorej liečba by mohla byť potenciálne veľmi, veľmi náročná, ak nie nemožná.“

Aj keď po piatich operáciach Gine zmizla diera na jej líci, musela podstúpiť ešte ďalšie dva zákroky na klinike Botched. Zobrali jej trochu tuku z brucha a pridali ho pod kožu na lícach, aby oblasť získala objem.

Gina sa po čase vyjadrila, že jej bolesť pomaly ustupuje a konečne mohla zaspať. „Teraz som naozaj vďačná, že mám šancu získať späť svoj život. Toto je to najlepšie, čo som po dlhej dobe cítila, takže pevne verím, že sa týmto skončilo moje osobné peklo.“

Ale radosť z toho, že môže spať a nič ju nebolí, netrvala dlho. Nanešťastie pre Ginu po prvom zákroku došlo k niekoľkým komplikáciám a opuch na líci sa jej vrátil. Dr. Nassif vysvetlil, že problémy sa nazývajú opakujúce sa sérómy. Žiaľ, Gina nemala inú možnosť, ako zase ísť pod nôž.

,,Moja jediná alternatíva v tomto bode je znova ju otvoriť, hľadať kapsulu séra a úplne ju odstrániť a dúfať, že to bude už všetko,“ uviedol Nassif.

„Z nejakého dôvodu sa v Gininom tele po prvej operácii neustále tvorí tekutina v jej líci. Prečo sa to deje? Neviem. To nám len dokazuje, že nikdy nemôžete predvídať, čo sa stane v súvislosti s hojením po operácii tváre, do ktorej bol vstreknutý silikón.“

Po druhýkrát sa Gina konečne dočkala výsledku, ktorý chcela. Bola „neuveriteľne šťastná“ a jej tvár sa takmer vrátila do normálu. Lekári odviedli fantastickú prácu a Gina bola pripravená začať nový život. Pri pohľade na najnovšiu fotku po druhom zákroku na Botched chápeme, že je šťastná. Gina vyzerá úžasne!

,,Moja hladina energie sa zvyšuje a v skutočnosti sa mi zlepšila nálada. Vypadávanie vlasov mi prestalo a vlasy mi začínajú opäť rásť. Môj myšlienkový proces sa zrýchľuje. Je to zázrak.“

Plastickú chirurgiu by mal vykonávať iba skutočný špecialista a ak niekedy uvažujete o podstúpení zákroku, určite navštívte skutočného odborníka.

Zdroj

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights