back to top
sobota, 20 apríla, 2024

Jeho dcéra chcela odísť zo školy, aby sa stala Tik-Tokerkou. Tak ju vzal do svojej práce: „Skutočný svet je ťažký“

Naša spoločnosť sa za tie roky veľmi zmenila a čoraz viac mladých ľudí má iné záujmy. Kedysi bolo normálne vidieť dieťa, ktoré sa v budúcnosti chcelo stať hasičom alebo policajtom. S príchodom technológii sa však zmenili aj vysnené povolania našich detí.  

To je dôvod, prečo deti a tínedžeri čoraz viac inklinujú k práci súvisiacej s internetom a digitálnym svetom. Napriek tomu, že ide o oprávnenú túžbu, mnohí chcú vynechať štúdium na školách a ísť rovno pracovať na sociálnych sieťach.

                                                                                              TikTok: Susy Jimenez 

Toto je prípad Estrelly, malého dievčaťa z Mexika, ktoré chcelo odísť zo školy, aby sa mohla venovať uverejňovaniu videí na TikTok spolu s jej priateľom, aby si zarobila peniaze. Jej otcovi sa však táto myšlienka vôbec nepáčila, pretože si myslí, že je príliš mladá na to, aby urobila takéto rozhodnutie a že by to mohlo vážne ohroziť jej budúcnosť.

Z tohto dôvodu sa otec, ktorý pracuje ako murár, rozhodol vziať svoju dcéru tam, kde pracuje, aby jej ukázal, ako podľa neho končia takýto ľudia.

„Moja dcéra utiekla z domu, pretože chcela uverejňovať videá na TikToku, tak som ju priviedol sem na stavbu, aby videla, že zarobiť peniaze nie je ľahké. Pre peniaze musíte tvrdo pracovať. Hovorí, že dokáže zarobiť viac ako profesionál na stavbe. Nechce sa učiť,“ hovorí otec pri natáčaní dievčaťa.

Potom sa jej opýta, čo si myslí o škole a jej komentáre boli pre neho katastrofou. „Na nič to nie je dobré. Mohla by som zarobiť viac tým, že budem influencerka, ako tým, že budem študovať a mať povolanie,“ povedala.

Vtedy zasiahol jej otec a povedal, že ak sa nebude učiť, bude žobrať na ulici alebo bude robiť ťažkú prácu. Aby to pochopila a zmenila názor, požiadal ju, aby zdvihla vrece cementu, ale dievča to nedokázalo.

„Na takéto veci nie si stvorená, Estrella. V skutočnom svete si musíš zarábať peniaze potom. Tie videá z TikToku ti neprinesú nič dobré,“ povedal otec.

 

Zdroj: upsocl.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom...

Orechové listy sú liečivým zázrakom prírody – môžete nimi vyliečiť až 15 vážnych ochorení

Asi väčšina ľudí pozná prospešné vlastnosti vlašských orechov, ale...

Takto vyzerala súťaž mužskej krásy v roku 1941. Pripravte sa na svalnatých mužov

Asi nikoho neprekvapí, že aj kulturistika sa za posledných...
spot_imgspot_img

Svetové predčasne narodené dieťa prekonalo 0% šancu na prežitie a tento rok oslávilo svoje tretie narodeniny.

Vtedy ste to ešte nevedeli, ale 6. júna 2020 sa Beth Hutchinsonová zapísala do histórie tým, že porodila predčasne narodené dieťa na svete. Táto novopečená...

Vtip Dňa: Neuveriteľná Odpoveď Od Slovenského Študenta

Odpoveď študenta bola tak “hlboká”, že ju profesor prostredníctvom internetu zdieľal so svojimi kolegami a tak sa mohla dostať až k nám. Otázku položili...

Žena necháva každú noc postieľku svojho dieťaťa pred vchodovými dverami. Všetkých prekvapila, keď vysvetlila dôvod tohto správania

Catherine Lucreová, matka a babička štyroch detí z Austrálie, necháva každý večer postieľku svojho dieťaťa vedľa. Takéto správanie vyvoláva u cudzích ľudí veľa otázok,...
Verified by MonsterInsights