Matka išla na pódium tancovať so synom, hneď po tom, čo ho videla takmer plakať.

Tanečná partnerka Daviho Lucca sa nezúčastnila predškolského podujatia a tak zostal jediný, kto nbol vo dvojici. Prestal tancovať, no jeho mama ho nechcela nechať len tak a rozhodla sa k nemu pridať, aby mu to nezničilo deň. „Povedal, že som najlepšia tanečnica,“ povedala žena.

Najväčšou oporou, ktorú môže mať dieťa, je jeho matka, najmä v tých najťažších chvíľach. Keď sú mladšie, snažia sa robiť v škole maximum, pretože je to súčasť ich rozvoja.

Tak je to aj pri podujatiach materských škôl. Môžu sa však vyskytnúť nepredvídateľné udalosti, ktoré zapríčinia sklamanie a smútok, a práve vtedy sa podpora matky stáva nevyhnutnou.

V jednej zo škôlok v Brazílii sa konalo slávnostne ukončenie a tak si na oslavu toho zorganizovali  nacvičený tanec. 

Všetky deti sa pre túto príležitosť vyobliekali, medzi nimi aj 5-ročný Davi Lucca, ktorý trénoval každý krok, aby sa mu to v ten deň podarilo. Nečakal však, že sa tam neukážu jeho tanečné partnerky a že skončí sám.

Davi sa snažil, aby ho tento detail neovplyvnil, ale ako je vidieť aj na videu, ktoré zverejnil chlapcov otec, bol natoľko smutný, že prestal tancovať a chcelo sa mu plakať. Jeho matka Tabata, ktorá to všetko sledovala, ho nechcela nechať tak a rozhodla sa s tým niečo urobiť.

„Stála som pred pódiom a povzbudzovala som ho, aby išiel s kamarátmi, aby pokračoval v tanci, ale začal trucovať a vedela som, že sa čoskoro rozplače. Požiadala som organizátorku, aby po neho išla, a priviedla ho ku mne, aby som ho utešila.“

Vyšla teda na pódium tancovať vedľa svojho malého chlapca.

„Nevedela som žiadne kroky. Pozerala som sa na deti a napodobňoval ich. Stále opakoval, že musíme ísť rýchlejšie alebo pomalšie. Keď to skončilo, syn mi venoval úsmev, vďaka ktorému to všetko stálo za to. Nechcela som, aby mal kvôli tomu zlý deň,“ povedala matka.

 

Zdroj: upsocl.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matka išla na pódium tancovať so synom, hneď po tom, čo ho videla takmer plakať.”