Neuveríte, na koho sa princezná Charlotte podobá z kráľovskej rodiny. PODOBA JE TAKMER 100%

Keďže britská kráľovská rodina je jednou z najznámejších rodín na svete, nie je prekvapením, že médiá sa snažia sledovať každý ich krok.

Tento rok vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgeu dali verejnosti jednu veľmi špeciálnu fotku z ich osobnej vianočnej zbierky.  

„S potešením zdieľame novú fotografiu rodiny, ktorá je na tohtoročnej vianočnej pohľadnici,“ napísal pár na svojom instagramovom účte.

Na fotografiu zareagovalo viac ako 2 milióny ľudí. Veľa komentárov sa týkalo toho, ako rýchlo ich deti vyrástli. Mnohí si nemohli nevšimnúť podobnosť medzi princeznou Charlotte a jej prababičkou, kráľovnou Alžbetou, keď bola vo veku Charlotte. Niektorí dokonca zverejnili fotografie oboch vedľa seba.

Avšak napriek vzhľadu a skutočnosti, že sú obe členkami jednej z najmocnejších, najvplyvnejších a najobľúbenejších rodín, spôsob, akým bola kráľovná vychovaná, má len málo spoločného s tým, ako vyzerá Charlottein život. Keď bola vo veku svojej pravnučky, kráľovná Alžbeta sa vzdelávala doma, zatiaľ čo princezná navštevuje prípravnú školu Thomas’s Battersea v Londýne, do ktorej chodil aj jej starší brat George.

Isté však je, že malá princezná zdedila od každého člena svojej rodiny to najlepšie. Má zmysel pre módu svojej mamy a na každej z fotografií vyzerá mimoriadne roztomilo.

 

Zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Neuveríte, na koho sa princezná Charlotte podobá z kráľovskej rodiny. PODOBA JE TAKMER 100%”