Neverná manželka a rozvod! Žena podvádzala svojho muža priamo pod nosom. Jedného dňa si pre ňu ale pripravil drsné prekvapenie

Žena z tohto príbehu mala manžela. Zamilovala sa však do iného muža. Manžela však nechcela za žiadnu cenu opustiť.

Všetko to bolo o blahobyte. Jej manželstvo totiž bolo výnosné. Preto sa Renata rozhodla, že svojho manžela Innokentyho neopustí. Nechcela totiž vymeniť pohodlný život za krátke šťastie v náručí milovaného Vladimíra , ktorý nebol dostatočne finančne zaistený. Jej románik trval dlhé 4 roky a jej manžel si pravdepodobne nič nevšimol. Celé dni trávil v práci a ženu zahŕňal drahými darčekmi.

Schádzali sa veľmi často

Keďže sa Renate zdalo, že sa jej románik darí skvele skrývať, začala sa s Vladimírom stretávať častejšie. Zmeny v jej správaní si však po nejakej dobe všimli jej priatelia.

 Najlepšia kamarátka ju varovala, že jej správanie nepovedie k ničomu dobrému . Myslela si, že ani jej trpezlivý manžel neznesie ponižovanie. Podľa nej by teda mala vzťah s milencom ukončiť. Renata však na jej slová nedbala a pokračovala ďalej.

Bola si úplne istá, že pokiaľ jej manžel na románik príde, odpustí ju. Veď ju predsa toľko miluje. Jedno k nej prišiel manžel s tým, že pre ňu niečo má. Ona len natiahla ruky a čakala ďalší darček. Na jej prekvapenie však dostala obyčajnú obálku . Bola však dosť ťažká. Otvorila ju a neverila vlastným očiam. Obálka skrývala rozvodové papiere. Renata sa čudovala, prečo sa chce rozviesť a pýtala sa na jeho dôvody.

Posielal ju do práce

Manžel jej povedal, že sa chce rozviesť a tiež, že si bude musieť nájsť prácu, pretože ju nemieni dlhšie vyživovať. Okrem toho jej povedal, že chce, aby sa odsťahovala z jeho domu. Potom ju ukázal ďalšiu obálku, kde boli fotografie jej a Vladimíra . Podľa manžela porušila dohovor a zákon stojí na jeho strane. Povedal, že trpezlivý bol naozaj dlho. O ich vzťahu vedel a čakal, že ho manželka čoskoro skončí. To sa však nestalo.

Údajne by to možno znášal aj naďalej, ale prestalo sa mu páčiť manželkine správanie. Renata dlho plakala a prosila manžela, nech si to rozmyslí. Uvedomila si, že s Vladimírom je zábava, ale je to smoliar a nie je taký úžasný a starostlivý ako jej muž.

 Manžel ju však vyhodil a jej zostal len Vladimír. Ukázalo sa, že celý čas nepracoval a ona ho vydržovala. Nakoniec musela ísť do práce sama, aby sa nejako uživili.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Neverná manželka a rozvod! Žena podvádzala svojho muža priamo pod nosom. Jedného dňa si pre ňu ale pripravil drsné prekvapenie”