Šikovnosť malého chlapca zachránila život jeho otcovi. STAČILO, ŽE UROBIL TÚTO VEC

Bez ohľadu na to, aké ľahostajné vedia malé deti niekedy byť, vo väčšine prípadov sú veľmi všímavé a práve táto vlastnosť pomohla jednému chlapcovi zachrániť život jeho otca.

Mark, ktorý má cukrovku 1. typu, je otcom trojročného Lennyho-Georgea Jonesa. Samotné ochorenie si vyžaduje veľa disciplíny, zdravé stravovacie návyky či udržiavanie si určitej hmotnosti. Ľudia trpiaci cukrovkou sú vystavení vyššiemu riziku krvných zrazenín, vysokého krvného tlaku a cholesterolu.

 

Jedného dňa, keď sa Mark a jeho syn spolu doma zabávali, muž zrazu spadol na podlahu v kuchyni. Bol doma len so svojím synom, no ten presne vedel, čo má robiť, pretože predtým videl, ako jeho mama robila to isté.

Vedel, že musí dať svojmu otcovi niečo na jedenie, aby mu bolo lepšie. Zobral z chladničky jogurt a dal ho otcovi do úst pomocou hračkárskeho noža. Krátko nato sa Mark prebral a mohol si vziať lieky.

Chlapcova mama Emma povedala: „Nie som si istá, ako vybral jogurt z chladničky, ale jeho malá modrá drevená stolička bola hneď vedľa, takže asi usúdil, že by ju mohol použiť a postaviť sa na ňu. Dokázal nakŕmiť manžela natoľko, že sa mu zvýšila hladina cukru a on si už mohol dať svoje lieky.“

Mark bol šťastný a povedal, že je veľmi hrdý na svojho syna, ktorý presne vedel, čo má robiť, aby zachránil jeho život.

„Je to milé a pozorné dieťa,“ povedala Emma.

Malý Lenny-George si za svoj hrdinský čin zaslúži pochvalu!

 

Zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Šikovnosť malého chlapca zachránila život jeho otcovi. STAČILO, ŽE UROBIL TÚTO VEC”