Ženu, ktorú počas tehotenstva opustil jej manžel, našla v rúre obrovské prekvapenie. „VÔBEC SOM TO NEČAKALA“

Amanda Sydneyová pochádza z Austrálie a rok 2017 mal byť pre ňu skvelým rokom plným lásky a svetlej budúcnosti!

3 dlhé roky sa s manželom pokúšali o bábätko, až napokon počala a krátko na to sa presťahovali do domu, ktorý už vyše dvoch rokov rekonštruovali.

Amanda nemohla byť šťastnejšia, keby to skúsila. Jej život, nádeje a sny však boli zničené tým najhorším možným spôsobom.

Úplne z ničoho nič jej manžel povedal, že chce odísť a netrvalo dlho, čo tak aj urobil. Bez toho, aby sa mohla nadýchnuť, bola Amanda úplne sama, tehotná a s nezaplatenými účtami.

V tomto emocionálnom chaose vôbec nevedela, čo ju a jej dieťa čaká a premýšľala nad svojím životom. Jej priateľka Anna bola našťastie pri nej a celý čas ju podporovala. Bola to práve ona, ktorá mala skvelý nápad napísať do miestnej rozhlasovej stanice a opýtala sa, či by Amandu nemohli zapojiť do svojho projektu, kde pomáhajú ľuďom s neľahkým osudom.

Rozhlasová stanica sa dozvedela o Amandinej situácii a rozhodli sa pomôcť. Samotné rádio jej mohlo pomôcť len minimálne a preto sa rozhodli zapojiť do toho aj iné miestne firmy.  

Pozvali Amandu a Annu do rádia, aby s nimi urobili rozhovor, ale Amanda netušila, čo sa stane. Keď sa rozprávala s moderátormi, povedala im, že najhoršia na tom bola tá neistota.

Amanda povedala:

„Je to asi päť týždňov od toho, kedy sa to stalo. Myslím, že asi najhorší bol ten šok, pretože to nebolo to, čo sme plánovali alebo to, čo som ja plánovala.“

Amanda dopovedala svoj príbeh, potom sa k nej otočila rozhlasová moderátorka a ukázala jej na televíznej obrazovke video jej nového domu. Zdôraznili, čo pre ňu urobili, aby jej pomohli.

Vysávač mal symbolizovať bezplatné upratovanie domácnosti počas nasledujúcich šiestich mesiacov, jedlo v chladničke bolo darom od Eat Fit Food, ktoré jej malo robiť každodennú donášku jedál na ďalšie tri mesiace! Na linke boli pre ňu detské potreby v hodnote 4 000 dolárov a dokonca aj poukážka na 1 000 dolárov na detské fotografie!

Ale keď prišla kamera k rúre a dvere boli otvorené, všetci takmer odpadli…

Vo vnútri rúry bola obrovská hotovosť v hodnote 10 000 dolárov. Čo je približne 9500 eur. Vďaka tomu si Amanda nemusí na istý čas robiť problémy so splácaním hypotéky!

Amanda bola nesmierne dojatá a jediné, čo dokázala povedať, bolo:

„To znamená, že sa teraz nemusím sťahovať…neviem ako vám poďakovať, naozaj.“

Rozhodne to nebol rok, aký by si predstavovala či želala, ale vďaka štedrosti neznámych ľudí dostala šancu na to, aby so svojím dieťaťom začali odznova. 

Zdroj: boreddaddy.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ženu, ktorú počas tehotenstva opustil jej manžel, našla v rúre obrovské prekvapenie. „VÔBEC SOM TO NEČAKALA“”