back to top
štvrtok, 18 apríla, 2024

13 znamení, že blízky zosnulý sa s vami snaží nadviazať kontakt

Možno je to len naša predstavivosť a možno sa v našom okolí skutočne objavujú nevysvetliteľné veci. Predstavte si, že sedíte v obývacej izbe a zrazu začujete hlasný zvuk niekde na poschodí alebo v odľahlej miestnosti. „Možno to sú susedia,“ pomyslíte si.

Prídete na miesto, kde ste to všetko stalo a všimnete is napríklad kúsky vázy na podlahe. No doma okrem vás nikto nebol a aj keby bol, prečo by to robil? Čo sa teda vlastne stalo?

Máte dôvod sa báť? Vôbec nie.

S najväčšou pravdepodobnosťou je to len duch, ktorý putuje po vašom dome a snaží sa vás kontaktovať.

Duchovia sa z rôznych dôvodov pokúšajú spojiť so svetom živých. Je ťažké stratiť niekoho, kto vám bol blízky.

Všetci sme už niekedy prišli o blízkeho človeka. Toto je krutá realita života. No aj v prípade, že sú fyzicky preč, z času na čas sa môžu vyskytnúť v našej blízkosti.

Tu sú príznaky toho, že váš zosnulý príbuzný je stále vo vašej blízkosti a pokúša sa vás osloviť:

  1. Cítite ich vôňuKeď je duch milovaného človeka vo vašej blízkosti, môže dať o sebe vedieť niekoľkými spôsobmi. Jedným z najbežnejších spôsobov je vôňa. Niekedy je ich vôňa tou najsilnejšou väzbou, akú s nimi môžete mať.Mohla by to byť vôňa tabaku alebo parfumu, alebo dokonca aj vôňa vášho obľúbeného jedla. Ceňte si to, pretože váš milovaný alebo blízky človek nie je tak ďaleko, ako by ste si mohli myslieť.
  2. Zlepšené zmysly Duchovia milujú stimuláciu zmyslov, keď sa s vami snažia nadviazať kontakt. Môžete zacítiť známu vôňu alebo počuť ich hlas.Teplota v miestnosti, kde sa práve nachádzate, môže náhle klesnúť. Aj to je spôsob, akým sa vás duch snaží kontaktovať.
  3. MušleNiekedy sa stane, že aj keď ste ďaleko od mora či oceánu, podarí sa vám nájsť mušle. Môže to vyzerať ako náhoda, no hovorí sa, že po tom, ako blízky človek odíde na druhý svet, vám zanechá nejaký darček. A práve mušle z mora sú tie veci, ktoré priťahujú pozornosť človeka.
  4. Objavia sa v našich snochToto je jeden z najbežnejších spôsobov, ktorým s nami duch nadväzuje spojenie. Naše podvedomie je otvorené pre duchovný svet a prostredníctvom neho sa duchovia dostávajú aj k nám.Sny s duchmi sú spravidla neuveriteľne realistické. Venujte teda pozornosť tomu, čo môžu mať na mysli. Možno sa vám budú snažiť povedať niečo veľmi dôležité.
  5. Elektronické zariadenia sa začnú kaziť alebo sa z ničoho nič zapnúElektronika je ďalší najbežnejší spôsob, ktorým sa vás bude duch snažiť kontaktovať. Napríklad, ak máte rádio v izbe, môžu sa s vami dohovárať na určitej rádiovej frekvencii.Pamätajte, že väčšina duchov neprichádza preto, aby vám ublížila. Môžete mať strach, no z ich strany ide len o spôsob nadviazania komunikácie.
  6. MinceHovorí sa, že keď nájdeme mince, znamená to, že naši príbuzní na nás dohliadajú, no možno je to len ľudová povera.
  7. Strácajú sa vám veciMôže sa vám zdať, že ste prišli o rozum, pretože ste zabudli na to, kde ste dali svoje veci. No pokojne môže ísť o prácu zosnulého príbuzného či priateľa, ktorý si z vás jednoducho robí žarty.Znie to hlúpo, ale len preto, že sú mŕtvi, neznamená, že stratili zmysel pre humor. Zvlášť vtedy, ak v živote boli tí, ktorí boli známi svojím humorom.
  8. Cítite ich prítomnosťNiekedy to jednoducho cítime. Je ťažké to vysvetliť slovami, no keď ste v miestnosti osamote, naozaj môžete pocítiť prítomnosť nadprirodzenej bytosti. Znakom toho, že sa vo vašej blízkosti nachádza zosnulý príbuzný, je hrejivý pocit na tele a upokojujúce vibrácie.
  9. HudbaĎalšia vec, ktorú duchovia milujú. Niekedy si len tak zapnete rádio a tam hrá obľúbená pesnička vášho mŕtveho príbuzného.Prepnete na inú stanicu a je tam zas.
  10. Neobvyklé myšlienkyMožno si všimnete, že vám hlavou behajú myšlienky, ktoré sa nepodobajú vášmu bežnému internému monológu. V prípade, že si to všimnete, začnite o tom premýšľať a analyzovať to, čo sa vám udialo.Venujte pozornosť tomu, že tento monológ sa môže čoskoro zmeniť na dialóg – niečo v podvedomí vám začne odpovedať na vaše otázky.
  11. Čísla Keď vám zomrie blízka osoba, nie je jednoduché sa s tým naučiť žiť. Práve potom si začnete všímať neobvyklé veci. Predstavte si, že zosnulý príbuzný sa narodil 9.11. a zakaždým, keď sa pozriete na hodinky, uvidíte čas 9:11.Alebo si na YouTube nájdete obľúbené video, ktoré bude mať trvanie 9 minút a 11 sekúnd. Možno sa vás práve týmto spôsobom snaží kontaktovať.
  12. Znamenia na pohrebePodľa známeho spiritualistu a spisovateľa Jamesa Van Praagha, duchovia navštevujú svoje vlastné pohreby. Chodia po miestnosti, snažia sa upokojiť svojich blízkych a chcú, aby vedeli, že všetko je v poriadku.Keďže smútok je častokrát silnejší, znamenia tohto druhu sú pre pozostalých príbuzných vo väčšine prípadov neviditeľné.
  13. Pocítite náhly pokoj Náhly pocit ľahkosti, pohodlia, bezpečia a stability – to sú všetky príznaky toho, že vás niekto ochraňuje.Naši milovaní, ktorí už nie sú medzi nami, chcú, aby sme vedeli, že nás stále ľúbia. Preto nás navštevujú aj v ťažkých časoch. A preto ak aj napriek zlej nálade z ničoho nič ucítite podporu a pokoj, môžete si byť istí, že sú nablízku.

Boli ste aj vy svedkami niektorých z týchto znamení?

 

zdroj:higherperspectives.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne....

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev...

Čoho sa muži vo vzťahoch najviac obávajú? 5 vecí, o ktorých zriedkavo hovoria

Vzťahy môžu byť komplikované a všetci v sebe nosíme...

Newsletter

spot_img

Prečítaj si

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne....

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev...

Čoho sa muži vo vzťahoch najviac obávajú? 5 vecí, o ktorých zriedkavo hovoria

Vzťahy môžu byť komplikované a všetci v sebe nosíme...

Toto robí na jar veľa Slovákov, pritom im hrozí pokuta až do výšky 3300 eur.

Jar je obdobím, kedy príroda ožíva a s ňou...
Romana
Romana
Volám sa Romana a pre mysmezeny.sk píšem niekoľko rokov. Milujem písať o vzťahoch a ezoterike. Okrem toho ma veľmi baví môj psík. 🥰
spot_imgspot_img

Takto som odstránila nečistotu a mastnotu za pár sekúnd. 10 najlepších trikov pre čistú kuchyňu ako zo škatuľky

Málokto zažíva potešenie pri upratovaní domácnosti a najmä kuchyne. Čistenie digestoru, chladničky, umývanie dlaždičiek či sporáku dokáže znechutiť nejedného človeka. Z tohto dôvodu vám...

TOTO JEDLO zrýchli váš metabolizmus a spomalí proces starnutia. Je tak jednoduché, že ľutujem že som ho nerobila skôr

Puding je v prvom rade dezert, ktorý si väčšina z nás spája s detstvom, iní možno s prázdninami u babičky alebo ďalší s popoludňajším...

Kúpil si v starožitníctve fotografiu za 2 doláre. Potom zistí, že má hodnotu v miliónoch. Ako je to možné?

Mojím koníčkom je nakupovanie starožitností a starožitností zo starožitníctiev a blších trhov. Baví ma to tajomstvo, keď neviem, čo môžem objaviť, hovorí Randy Guijarro. Samozrejme,...
Verified by MonsterInsights