31-ročná žena porodila dieťa, ktoré čakala so 17-ročným chlapcom! On sa k tomu postavil chlapsky a …

Pri pohľade na niektoré manželské páry zistíte, že láska dokáže prekvitať v akomkoľvek veku.

Najčastejšie sa táto myšlienka spája s mladými ženami, ktoré sa vydajú za bohatých mužov bez ohľadu na ich vek.

Nasledujúci príbeh je ale presným opakom!

Kathleen Martin z Veľkej Británie, sa stretla so svojím budúcim partnerom na sociálnej sieti. 16-ročný Jack k nej prvýkrát prišiel, aby jej pomohol s prácou na záhrade. Avšak po niekoľkých ďalších stretnutiach sa medzi nimi začal vytvárať skutočný vzťah.

Sedem mesiacov po zoznámení, sa 30-ročná Kathleen dozvedela, že je tehotná. Stojí za to povedať, že mladý muž sa nerozhodol zutekať – pomaly sa začal pripravovať na novú rolu otca. Po falošnom poplachu sa vrátili z nemocnice, no hneď po príchode domov žene odtiekla plodová voda.

Nebudete tomu veriť, no 17-ročný Jack, ktorý ešte nemal ukončenú školu, vzal pôrod do vlastných rúk. Doktori mu cez telefón hovorili čo má robiť a aj vďaka ich pomoci na tento svet prišiel malý Jay!

Mimochodom, Jay nie je prvým dieťaťom, ktoré Katheleen porodila. Jack už má aj dve nevlastné dcéry, najstaršia z nich je len o 4 roky mladšia ako jej nevlastný otec. Žena ale nepociťuje žiaden rozdiel vo veku medzi sebou a jej partnerom. Dúfa, že ich rodina bude silná a družná.

Jack odišiel do školy a našiel si zamestnanie v autoservise, aby bol schopný zabezpečiť svoju rodinu. Teraz sa ako dospelý mladý muž môže pred svojimi kamarátmi pýšiť tým, že ako prvý z celej partie sa stal otcom.

Jack nemá problém malému drobcovi vymeniť plienku či nakŕmiť ho z fľaštičky. Ostáva už len veriť, že ich vzťah bude aj naďalej tak silný, plný lásky a starostlivosti. To, či sa jedná skutočne o pravú lásku necháme už na vaše zváženie…

zdroj:videoboom.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “31-ročná žena porodila dieťa, ktoré čakala so 17-ročným chlapcom! On sa k tomu postavil chlapsky a …”