5-ročné dievčatko vyhrávalo všetky súťaže krásy… Takto vyzerá mladá hviezda dnes

V mnohých krajinách, kde sa uskutočňujú súťaže krásy pre dospelých, majú zaužívané, že ich predchádzajú tie s detskými účastníkmi. Jedná sa o populárne podujatie, ktoré so sebou zároveň nesie aj negatívne názory ľudí.

Mnohí veria, že mladé dievčatá tým doplácajú na svoje psychické ale aj fyzické zdravie.

Taktiež sú prekvapení rodičmi malých modeliek. Dospelí totiž vedome posielajú svoje deti do súťaží len preto, aby sa z nich stali slávne osobnosti, z ktorých by mali zisk. Odporcovia týchto súťaží si ako príklad berú osud malej Alany Thompsonovej, alebo ako sa ona najradšej nazýva, Honey Boo Boo.

5-ročnú Boo Boo prihlásila do súťaže jej mama Jun. Vzhľad bábiky a odvážne správanie jej pomohlo pri tom, aby medzi divákmi získala obrovskú popularitu. V priebehu času sa stala takou slávnou, že pre ňu vytvorili samostatnú reality show!

Po čase sa však na povrch dostali nelichotivé detaily nakrúcania. Napríklad, pred natáčaním dostávala Honey Boo Boo od svojej matky domáce limonády tvorené z citrusov a energetických nápojov, aby vždy vyzerala veselo a sviežo.

Neskôr ľudia začali biť na poplach. Popularita mladého dievčaťa začala pomaly upadať a jej nadmernú hmotnosť vystriedali vážne problémy. Diagnostikovali jej obezitu – celá rodina musela zmeniť svoje dlhoročné stravovacie návyky, keďže Boo Boo si brala príklad od svojej matky a staršej sestry.

Avšak matka bývalej hviezdy nestrácala hlavu. Obrátila sa na televíznych magnátov s novou prosbou. Keď jej to schválili, dostala svoju vlastnú TV šou, kde sa snažila chudnúť.

Boo Boo nepomohla ani okamžitá podpora zo strany jej matky. 12-ročná Alana dokonca nazvala doktora, ktorý jej povedal, aby čo najrýchlejšie začala s procesom chudnutia, ho nazvala bláznom. „Milujem svoje telo a nemám sa za čo hanbiť!“ – povedala malá modelka.

Je ťažko povedať, či matka a staršia sestra budú môcť presvedčiť bývalú hviezdičku o potrebe zbavenia sa zlých návykov a prebytočných kilogramov. Lekári urgujú rodinu, aby sa poponáhľala. Zdá sa, že to všetko závisí od toho, či matka dievčaťa bude môcť chudnutie svojej dcéry zakomponovať do ďalšej šou…

Aký máte názor na účasť detí v televíznej reality šou? Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch!

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5-ročné dievčatko vyhrávalo všetky súťaže krásy… Takto vyzerá mladá hviezda dnes”