7 vecí, ktoré sa dejú s ľuďmi, keď sa modlia. 5 z nich sa stanú zakaždým!

Boh počuje vaše modlitby, utvrdzuje Belief.Net. Je to neuveriteľné! Keď sa k nemu prihovárate, môžete zmeniť svoj vlastný život. Vždy dostanete odpoveď na modlitbu. Nie je dôležité prečo alebo pre koho sa modlíte. Dôležité je, že ste sa k nemu obrátili.

Tu je 7 neuveriteľných vecí, ktoré sa dejú, zatiaľ čo sa modlíte:

1.) Čas sa spomalí.

Modlitba má skvelú schopnosť spomaľovať čas. Keď sa zdá, že sa na vás nakopilo veľa problémov a ťažkostí, modlite sa – povedzte čo vás trápi. Vždy to pomôže.

2.) Ocitnete sa bližšie k Bohu.

Modlitba vás spája s Bohom. Keď sa mu prihovárate, ste mu bližšie, stanete sa viac zduchovnelým, otvára sa pred vami váš osud.

3.) Pomáhate druhým.

Úprimná modlitba za niekoho, kto je vám blízky, neostane bez odpovede. Povedzte im, že sa za nich modlíte, svedčí to o vašej láske k nim a k Bohu.

4.) Odľahčíte sa od bremien.

Modlitba uľavuje duši, dáva možnosť zbaviť sa pocitu viny, obzvlášť pokiaľ veríte, že Boh ľúbi všetky svoje deti bezprostredne.

5.) Komunikujete so zosnulými.

Počas modlitby nadväzujete kontakt s tými, ktorí odišli na druhý svet – so svätými, s rodinnými príbuznými a blízkymi. Práve oni vám môžu pomôcť s vašou prosbou.

6.) Oslavujete Boha.

Modlitba je aktom poklony Bohu. V modlitbe mu ďakujete za všetko, čo urobil a čo ešte len urobí pre vás. Všetko čo vás čaká, zlé či dobré, bude pre vás na koniec vždy užitočné.

7.) Očistíte sa od hriechov.

Vaša úprimná ľútosť robí zázraky. Boh vám odpustí všetky vaše hriechy. Hlavné je, že sa už viac nevrátite k hriešnemu životu a žijete podľa jeho prikázaní.

Ako často sa modlíte? Ako na vás vplýva, keď sa obraciate k Bohu? 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “7 vecí, ktoré sa dejú s ľuďmi, keď sa modlia. 5 z nich sa stanú zakaždým!”